Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del logotip de Lidl en un cartell

Els mochis que triomfen son de Lidl i costen 2,55 euros

Lidl té quatre sabors diferents de mochis

Lidl ven quatre sabors diferents de mochis que estan triomfant. Si t'agrada aquest tipus de postres, no dubtis a visitar la secció de congelats del supermercat alemany. Aquest dolç arrasa entre els seus consumidors per la seva gran qualitat i el seu baix preu.

Així és. Totes les persones que proven els mochis de Lidl, repeteixen. La veritat és que la cadena d'establiments ha aconseguit un dolç amb un sabor molt bo i a un bon preu. El millor de tot és el seu preu, ja que són pocs els supermercats que poden competir contra les ofertes d'aquesta marca.

El catàleg d'articles que ofereix Lidl és molt extens i té una àmplia gamma de productes de tota mena. Per això mateix, anar a comprar a qualsevol de les seves botigues es converteix en tota una aventura. Podràs comprar des d'alimentació fins a roba, calçat, mobles, decoració, cosmètics, electrodomèstics, etc.

A més, la companyia sempre ven productes propis que superen les expectatives de tots els consumidors. Fa poc, us parlàvem en una altra notícia de l'irrigador de Lidl per a una bona higiene bucal. O, per altra banda, us vam mostrar l'airejador per l'aixeta que canvia de color i ajuda a estalviar aigua.

Sigui com sigui, Lidl sempre està pensant en les necessitats i en les demandes dels seus clients. Per aquest motiu, sempre podràs trobar tot el que necessites a les seves botigues. La qualitat i els bons preus estan assegurats amb aquesta marca.

Els mochis que triomfen són de Lidl

En aquesta ocasió, toca parlar d'un producte d'alimentació que està arrasant als congeladors de Lidl. Es tracta dels mochis, un dolç típic japonès que està molt de moda. Els mochis és un pa de pessic d'arròs amb forma arrodonida i textura gomosa.

Imatge de mochis de Lidl
Els mochis de xocolata són un dels sabors preferits pels consumidors de Lidl | Lidl

Per a la seva elaboració, l'arròs es fa al vapor i després es pica. A continuació, a l'enganxosa massa d'arròs, se li fa la seva característica forma arrodonida i es bull. Aquestes postres es mengen amb gelat i poden portar, al seu interior, una crema de diferents sabors.

Lidl ven la caixa de sis mochis, un total de 35 grams, per 2,55 €. Sens dubte, tota una ganga que no et pots perdre. Hi ha quatre varietats: de coco, de vainilla, de xocolata o de mango.

Durant aquest estiu, la demanda per aquests gelats de Lidl ha estat tal que s'han arribat a esgotar en alguns supermercats. La novetat ara són els sabors de xocolata i vainilla. Aquests són dos dels més populars perquè són difícils de trobar en altres botigues.

L'origen dels tradicionals mochis

Aquestes postres d'origen japonès s'han convertit en gelat en el moment de comercialitzar-les internacionalment. En la seva versió tradicional, no es menja congelat. Es tracta d'un pastís japonès fet a partir d'un petit gra d'arròs glutinós.

L'arròs es pica fins a convertir-lo en una pasta, i es modela. La seva textura és una mica enganxosa, per això es recomana mastegar molt i tenir cura. No és molt apropiat per a ser consumit per nens petits o gent molt gran. 

Al Japó, se celebra tradicionalment una cerimònia en la qual es menja aquest dolç. Tot i que es consumeix durant tot l'any, és un aliment que mai falta a l'any nou japonès. Durant aquesta festivitat és quan hi ha més demanda de mochis.

Finalment, cal afegir que a Lidl pots fer la compra en línia. Recorda que les despeses d'enviament són 3,99 €, independentment de la quantitat d'articles comprats. Així mateix, el termini de lliurament estàndard és d'un a tres dies laborables (de dilluns a divendres).