Vista del nou model de botigues Mercadona

L'aperitiu de formatge de Mercadona del qual tothom parla

Els nous 'tequeños' de Mercadona estan arrasant

Mercadona ha tret a la venda els seus propis tequeños, disponibles a la secció de congelats. La cadena de supermercats valenciana no deixa de sorprendre'ns amb novetats úniques. I és que sempre intenta renovar amb força freqüència el catàleg d'articles per a satisfer les necessitats dels seus consumidors.

Aquest cop, ho ha fet llançant uns tequeños, uns bastonets de formatge típics de països com Colòmbia i Veneçuela. Aquest aperitiu s'ha posat molt de moda i Mercadona ho sap, així que ha creat els seus propis tequeños Hacendado, que molts clients ja han anat a buscar al supermercat.

Aquest establiment ostenta les tres marques blanques més ben valorades pels consumidors espanyols. El públic hi confia i els és fidel a l'hora de fer la compra.

La veritat és que totes les novetats que treu Mercadona solen arrasar. Els nous productes triomfen perquè sempre superen les expectatives del públic. La companyia sap bé el que busquen els seus clients i sempre intenta escoltar les demandes que li fan.

Fa poc, us parlàvem dels plats preparats de Mercadona, ideals per a emportar-se'ls a la feina. També us vam mostrar els nous dolços de la secció de fleca que tant d'èxit tenen. I ara és el moment de parlar-vos dels tequeños que estan revolucionant les xarxes socials.

Mercadona ha llançat un aperitiu del qual tothom parla

Els tequeños de Mercadona es venen en una caixa de 12 unitats i valen quatre euros. Estan elaborats amb els ingredients de la recepta tradicional, entre els quals trobem formatge fresc elaborat amb llet pasteuritzada de vaca, farina de blat, ou, aigua, mantega i sal.

Els tequeños són uns palets amb un arrebossat especial i formatge per dins. Una combinació entre el cruixent i el cremós que s'ha convertit en un dels aperitius que més agraden. Un cop més, Mercadona ens ho posa fàcil, perquè ara els podem fregir en qüestió de minuts.

Per a cuinar-los, és recomanable treure'ls de congelador uns cinc minuts abans perquè quedin ben fets. Després, s'han de fregir en una paella o a la fregidora amb abundant oli. Cal que l'oli estigui ben calent perquè els tequeños es fregeixin bé per fora i el formatge de l'interior quedi totalment descongelat.

Cal anar donant-los el tomb mentre es van daurant. Aquesta operació no triga més de quatre o cinc minuts. Per a un bon resultat, és important posar els tequeños en un plat amb paper de cuina perquè absorbeixi l'excés d'oli.

Quan estiguin temperats, ja es poden menjar com a aperitiu, entrant o acompanyament. Tasta'ls amb qualsevol salsa. Són irresistibles.

Les xarxes socials esclaten a favor dels tequeños de Mercadona

Molts consumidors no han dubtat a tastar aquest snack i compartir què en pensen a Twitter. La majoria estan encantats amb aquesta novetat de Mercadona. «Necessito aquests tequeños com l'aire que respiro», comentava un usuari.

Comentari al qual el compte oficial de Mercadona responia que aquest aperitiu ja està disponible a tots els supermercats de Mercadona que hi ha a Madrid. «Demà mateix vaig a comprar-ne», anunciava una fanàtica d'aquesta delícia de formatge. Sens dubte, aquest aliment ultracongelat està fent furor.

«Hacendado, ho fas tot bé», reconeixia una altra fidel consumidora de la marca. Sembla que molts clients han caigut rendits als famosos tequeños de Mercadona.