Façana d'un establiment Mercadona

Els nous dolços de Mercadona que estan arrasant a la secció de brioixeria

Mercadona ha llançat unes noves galetes i un nou producte de brioixeria

Mercadona ha tret a la venda dues noves varietats de dolços i brioixeria que t'encantaran. La cadena de supermercats valenciana no deixa de sorprendre'ns amb novetats increïbles i a preus d'escàndol. La veritat és que la companyia sempre té molt en compte les opinions del seu públic i la demanda dels clients.

És per aquest motiu que els nous dolços de Mercadona estan arrasant. La botiga intenta ampliar amb molta freqüència el seu catàleg d'articles. A més, sempre treu productes que superen les expectatives i cobreixen les necessitats dels seus consumidors.

Per aquesta raó, tot allò que Mercadona posa a la venda es transforma en un èxit. La marca blanca d'Hacendado sempre ven aliments bons i a molt bon preu. Si parlem de cosmètics o de neteja, trobem Bosque Verde i Deliplus, dos noms molt valorats pels consumidors en el mercat actual.

Mercadona té un públic molt fidel que sempre es decanta per la companyia a l'hora de fer la compra de casa. Al mateix temps, en els seus establiments es poden trobar articles que no existeixen en altres supermercats. Això és un dels punts més forts de la marca.

Temps enrere us parlàvem, en una altra notícia, del cacauet en pols que estava arrasant a Mercadona. Així mateix, us vam mostrar en una altra publicació les noves varietats de pizzes congelades que tant estaven agradant als que les havien provat. En aquesta ocasió, és el torn de parlar d'un altre producte alimentari que està causant furor: els nous dolços d'Hacendado.

Mercadona ha ampliat el seu catàleg de brioixeria amb dos nous productes

En primer lloc, tenim un dels dolços més tradicionals: la palmera de sucre. Aquesta està elaborada pel forn de la fleca de Mercadona i es ven en paquets individuals. Anteriorment, la venien en la seva versió de xocolata amb llet.

Ara, ha arribat aquesta palmera de sucre, sense lactosa i apta per vegans. Com podem veure, el supermercat s'està adaptant cada vegada més a les noves demandes i dietes del públic. El preu d'aquest producte de pastisseria és de 3,75€ el quilo.

Sens dubte, tota una oportunitat per gaudir d'una deliciosa peça per berenar o per un bon esmorzar. Pots compartir-la amb algú, perquè és bastant gran, i donar-te un capritx de tant en tant.

Amb un intens gust de mantega, la seva pasta de full és cruixent a la primera mossegada. Alhora, tan suau que es desfà a la boca. La capa de sucre glacejat que la cobreix li dona el toc perfecte.

D'altra banda, Mercadona ha llançat un altre dels dolços més deliciosos del seu catàleg. Es tracta d'unes galetes amb ou i llet. La bossa de 350 grams té un preu d'1,35€.

Aquesta recepta elaborada amb ingredients bàsics s'ha convertit en tot un encert. La llet i l'ou són els protagonistes d'aquests dolços tan exquisits. Unes galetes d'Hacendado que molts consumidors ja han provat i s'han rendit al seu gust.

Aquestes últimes setmanes, les xarxes socials han esclatat amb vídeos d'usuaris comentant com de bones estan. El seu sabor recorda una mica a algunes de les galetes més tradicionals, però aquestes no tenen res a envejar a les d'altres marques. Moltes persones opinen que s'assemblen a alguns dels dolços de la marca Gullón o que són molt similars a les clàssiques Yayitas de Lu.

Per tot el seu sabor i el seu preu econòmic, s'han convertit en un fenomen viral. Al mossegar-les, es converteixen en una massa de textura suau i deliciosa. Tot un vici de què no podràs escapar.

Els seus ingredients són: llet desnatada, ou, farina de blat, sucre i mel. Aquest últim aliment li aporta aquest toc tan característic i irresistible.