Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona

Té molta demanda: El producte de Mercadona que has de tenir sí o sí aquestes festes

La cadena de supermercats ha encertat de ple
Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Mercadona torna a triomfar | MERCADONA

Amb l'arribada de les Festes de Nadal molta gent està preparant els seus àpats familiars. Ara bé, la pandèmia de la Covid-19 ha fet que aquestes dates tan assenyalades siguin completament diferents de la d'altres anys. Moltes famílies hauran de passar aquests dies lluny dels seus éssers estimats. Malgrat això, els torrons, les gambes, els bombons i el pernil continuaran estant presents en moltes taules.


Des que va començar desembre, són moltes les grans superfícies que estan posant a la venda productes estrella per aquest Nadal. Mercadona és una de les companyies que més treballa en aquestes dates, i és per això que ho ha encertat posant a la venda un producte que s'està convertint en imprescindible en totes les cases.

El dolç que triomfa a Mercadona 

Mercadona ha ampliat el seu assortiment de bombons amb els nous Senzza Cor d'Ametlla, dels quals ven 6.000 capses diàries. Les dades de venda són impressionants, i aquest dolç ja és un producte imprescindible en moltes cases. A més, molts consumidors creuen que aquests dolços substituiran als de les grans marques.

Senzza Cor d'Ametlla de Mercadona, amb cobertura de 52% de xocolata negra, estan farcits de praliné d'ametlla amb trossets d'ametlla. A més, els bombons estan embolicats individualment i venen en un estoig de cartó, que permet conservar-los durant diversos dies. Mercadona sempre sorprèn en aquestes dates amb productes estrella.

Si es fa la suma, aproximadament es venen 96.000 bombons individuals, una xifra molt elevada que certifica l'èxit de Mercadona amb aquest dolç, que a partir d'ara serà capaç de lluitar contra els típics de les grans marques. «El Proveïdor Totaler Chocolates Valor produeix a la seva fàbrica de la Vila Joiosa (Alacant) aquesta varietat que se suma a l'Assortiment Senzza, compost per bombons Negre Avellana, Negre Fondant, Llet praliné i Llet Ametlla», expliquen a la pàgina web de Mercadona.

És clar que Mercadona està apostant molt aquests darrers anys amb els seus productes, sembrant fins i tot la por a la competència. La cadena alimentària sap que és una gran alegria veure les últimes dades de vendes d'aquests bombons. Molta gent ha anat expressament a Mercadona per comprar Senzza Cor d'Ametlla. L'objectiu dels alts càrrecs de la companyia és que Senzza Cor d'Ametlla es converteixi en el bombó per excel·lència d'aquestes festes tan assenyalades.

Malgrat que aquest 2020 sigui un any complicat, Mercadona és una de les cadenes que més està triomfant. La cadena de Juan Roig vol plantar cara amb el seu Senzza Cor d'Ametlla a Lindor i a Ferrero Rocher. De moment les vendes van bé, veurem si en els pròxims anys aquests dolços s'imposen davant les grans marques.