Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark

Les 5 idees de regal del Primark per Nadal que costen menys de 20 euros

Estàs buscant el regal perfecte? Primark t'ajuda a trobar-lo

Amb l'arribada de les Festes de Nadal molts de nosaltres busquem el regal perfecte per als nostres éssers estimats, però sempre ho deixem per a última hora. Sense adonar-nos, arriba la setmana de Nadal i no tenim cap regal. Si ets una d'aquestes persones que, per falta de temps o per indecisió, encara no té els regals de Nadal, us portem algunes idees de Primark que us poden interessar.

La multinacional irlandesa sap com conquistar als seus clients amb detalls preciosos a preus molt assequibles. Així que, si t'has sentit identificat o identificada, no deixis de llegir perquè aquests articles segur que t'ajuden.

1. Necessers

Si no saps què li pot agradar a aquesta persona perquè és per l'amic invisible i no la coneixes molt, o perquè t'has quedat sense idees, amb una bossa de cosmètics sempre encertaràs. Primark té una gran col·lecció de necessers en els quals es pot guardar tot el que vulguis. Hi ha necessers per a tots els gustos, així que només hauràs de triar el que més s'adapti als d'aquesta persona. El preu va des dels 4 fins als 16 euros.

Fotografia de 2 models de necesser de Primark
Primark t'ofereix una gran quantitat de models de necessers | Primark

2. Pijames

Primark és la cadena líder en pijames. La seva roba de dormir és ideal, molt calenteta i molt suau. A més, té una gran varietat, tant per a adults com per a nens, i a uns preus realment econòmics. Hi ha pijames per a tots els gustos: des de formals i clàssics, models nadalencs, fins als més 'freaks', on regnen personatges de sèries i de cinema. El preu dels pijames de Primark van des dels 7 euros fins als 15 euros, aproximadament.

3. Tasses

Una altra gran idea són les tasses. Admetem-ho: tots tenim la nostra tassa preferida a casa, i hi ha moltes persones que són fanàtiques d'aquest objecte tan útil, de manera que sempre encertaràs. Primark t'ofereix una gran quantitat de tasses ideals per regalar. Aquestes tasses, majoritàriament són de personatges de pel·lícules o sèries com Harry Potter o personatges de Disney.

Una de les tasses que més ens han agradat del catàleg de Primark és el joc de tasses de Mickey i Minnie, que té un preu de 9 euros i ja s'han guanyat milers de fanàtics a les xarxes socials (compta amb més de 57 mil 'likes' a la seva pàgina d'Instagram). No són ideals?

4. Papereria

Per a les persones que s'estimen l'escriptura i sempre volen més i més articles de papereria, en pots trobar desenes a Primark. No tinguis por a regalar llibretes, bolígrafs o accessoris de papereria a aquelles persones amants d'aquesta secció. Pots trobar llibretes com la de Sully de 'Monstres S.A.' (5 euros) i fins i tot bolígrafs amb forma de vareta màgica de Harry Potter (6 euros). Primark és el paradís per als amants de la papereria i amb qualsevol d'aquests objectes encertaràs.

Fotografia de 2 productes de la secció 'papereria' de Primark
Troba les llibretes i bolígrafs més originals a Primark | Primark

5. Mitjons

Encara que creguis que és un regal poc original, la veritat és que uns bons mitjons poden convertir-se en un gran detall. Algunes vegades creiem que els regals útils poden resultar avorrits o agradar menys, però Primark ens demostra el contrari amb la seva gran varietat de mitjons, tant per a adults com per a nens.

La cadena irlandesa t'ofereix diversos models molt originals, entre els quals podem trobar 'packs' de mitjons de la sèrie 'Stranger Things' (9 euros) o de Dumbo (4 euros). Qualsevol d'aquests mitjons es convertiran en els preferits de la persona afortunada en rebre el regal.