Torna el producte de Lidl que va arrasar i molta gent no va poder comprar

El famós producte que es va arribar a revendre per milers d'euros

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
Lidl torna a posar a la venda un dels productes més desitjats del 2020 | LIDL

Lidl ha tornat a posar a la venda un dels seus productes més populars. La companyia alemanya destaca pels seus productes d'alimentació, però els articles de la secció 'Basar' també triomfen. Durant els últims mesos, hem vist com centenars de clients han fet cua a l'entrada d'un Lidl per poder comprar els productes més 'top', així com el robot de cuina 'Monsieur Cuisine', la panificadora, la fregidora sense oli o les sabatilles de Lidl.

De fet, les sabatilles esportives de Lidl tornen a estar a la venda en línia, i ho estaran molt aviat en botigues físiques. Les sabatilles esportives formen part de la col·lecció 'Flow Cost' de Lidl, on podem trobar samarretes, mitjons o xancletes de dutxa amb els colors corporatius i logotip del supermercat alemany.

Aquestes sabatilles tan originals es poden comprar a la botiga online de Lidl, i estaran disponibles en botigues físiques a partir del 28 de desembre, per 19,99 euros. El model d'home està disponible des del número 41 fins al 46, i el model de dona es pot trobar des del número 37 fins al 40.

Les sabatilles que triomfen

Les sabatilles han triomfat en vendes a països com Alemanya, Holanda i Finlàndia, on es van posar a la venda el mes d'abril. Des d'altres països contemplàvem, atònits, com s'arribaven a revendre per fins a 500 euros en els mesos d'estiu. Però, què passa amb Espanya?

Sembla que aquest article també ha triomfat al nostre país, ja que en el mes d'octubre es van posar a la venda i també van volar. Aquesta vegada, tot indica que tornarà a passar, ja que alguns números ja estan totalment esgotats a la botiga online de Lidl.

Encara que pugui semblar una broma, aquesta col·lecció 'Flow Cost' és real. No obstant això, va sorgir el dia dels Sants Innocents a Alemanya, quan el mitjà de comunicació 'April Fool's Day' va publicar una notícia en què es podia llegir que Lidl posaria a la venda una col·lecció de moda amb els seus colors i logotip.

Els lectors, en assabentar-se que era una broma, es van disgustar, de manera que Lidl va decidir complir els seus desitjos i crear aquesta col·lecció que ja ha conquistat a milers de persones.

Furor a les xarxes socials

A conseqüència d'aquesta bogeria provocada per la 'febre de les sabatilles de Lidl', aquest article va causar furor a les xarxes socials. Sense anar més lluny, el passat 16 de desembre aquestes sabatilles van tornar a Twitter, ja que una usuària publicava una foto d'Andreu Buenafuente amb, aparentment, les sabatilles de Lidl.

«Si us plau, @LateMotivCero necessito que em resolgueu un dubte per poder dormir tranquil·la. Porta Andreu les sabatilles de @lidlespana?» preguntava la tuitera. «A mi em sembla que sí, el mateix dubte hem tingut durant la gravació» contestava el programa 'Late Motiv'.

Lidl també va contestar al tuit afirmant que són les seves sabatilles: «Nosaltres no tenim cap dubte. En tot cas, la pregunta seria més aviat si també portava els nostres mitjons. Buenafuente, si necessites un parell més, ja saps on som». De moment, aquestes sabatilles ja estan volant a la botiga online de Lidl, i tot indica que també triomfaran a les botigues físiques a partir del 28 de desembre. 


Comentaris

envia el comentari