Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb nevera oberta plena d'aliments i cercle vermell amb rotllos de paper higiènic

El motiu pel qual cada cop més gent guarda paper higiènic al frigorífic

Allunya del frigorífic les males olors gràcies a aquest senzill truc amb paper higiènic

El frigorífic és un dels electrodomèstics imprescindibles a casa nostra, ja que ens permet conservar els aliments durant més o menys temps i contribueix a una bona alimentació. A més, ens ajuda a evitar el malbaratament de menjar.

Encara que tots disposem d'un frigorífic a casa, no tots el mantenim en perfecte estat. En aquest sentit, no hi ha dubte que necessita una cura especial perquè pot presentar alguns problemes. No només cal revisar la temperatura, sinó que també cal mantenir-lo net per dins.

Per què hauríem de guardar paper higiènic al frigorífic?

Guardar paper higiènic al frigorífic té molts beneficis per a tu i per a la teva llar. Per exemple, mantindràs el frigorífic net i higiènic sense esforç. I evitaràs les males olors que poden afectar el sabor i la qualitat dels aliments. Estalviaràs diners perquè no hauràs de comprar productes específics per netejar el frigorífic.

Com netejar el frigorífic amb paper higiènic

Com pots imaginar, es tracta d'una opció ideal per aconseguir protegir el nostre frigorífic de males i incòmodes olors. I és que, gràcies a aquest senzill truc, aconseguiràs que el frigorífic faci bona olor sempre.

El primer que cal fer és netejar el frigorífic per dins i desinfectar-lo. Per això, pots fer servir ingredients naturals com la llimona o el vinagre. Tots dos són bons per eliminar el greix, les taques i els gèrmens. Quan tot estigui net i sec, és hora de posar en marxa el truc:

  1. Prepara una mescla de bicarbonat de sodi i aigua.
  2. Mulla un rotlle de paper higiènic per dalt i per baix i introdueix-lo al frigorífic. El bicarbonat absorbirà qualsevol mala olor que es produeixi amb el temps i mai no notaràs res.

Per fer servir aquest mètode, el millor és un rotlle de paper higiènic perquè és petit i es pot col·locar fàcilment en un racó de l'electrodomèstic. No obstant això, també pots fer servir un rotlle de paper de cuina, tallat per la meitat.

Així que ja ho saps, si vols eliminar les males olors del frigorífic amb paper higiènic, només has de seguir aquests senzills passos. Sense oblidar-te d'un pas fonamental: canvia el rotlle cada cert temps segons necessitis.

Amb aquest truc casolà podràs mantenir el teu frigorífic com a nou sense gastar molts diners ni temps. A més, estaràs usant un producte tradicional que ha estat part de les llars durant generacions, oferint solucions pràctiques i efectives per a la neteja i la cura de la llar.