Carrefour

La motxilla de Carrefour que arrasa: millor que les de Decathlon

Amb aquest accessori per transportar el teu portàtil el portaràs totalment segur

En uns temps en què la tecnologia és de vital importància, hi ha un mercat paral·lel que ha anat creixent de la mateixa manera. Els accessoris per als diferents aparells es van apoderant dels passadissos confrontants per oferir un plus als nostres dispositius.

Carregadors, carcasses, ratolins, llums… Hi ha tanta varietat com productes d'aquest tipus hi ha al mercat. Tots ells busquen potenciar l'ús que donem als aparells tecnològics. Bé, no tothom. Hi ha un accessori que, sense complementar el nostre aparell, sí que té molta importància.

Aquest no és altre que el lloc on el guardem o, en molts casos, on els transportem. En aquest darrer cas, podem trobar-nos motxilles, bosses o maletins que compleixen aquesta funció. Aquests ofereixen tot el necessari per portar amb nosaltres el nostre dispositiu amb total seguretat.

Són diverses les botigues on et pots fer amb un, però avui en concret vull parlar-te d'una motxilla de Carrefour que està arrasant. Tant per la versatilitat com pel preu econòmic, s'està convertint en el més buscat per transportar portàtils.

Això sí, només està disponible a la pàgina web, ja que és exclusiu d'aquesta plataforma. Aquesta motxilla d'HP també ha estat disponible a altres webs, però s'ha anat esgotant. A Carrefour és l'únic lloc on he vist que encara la pots aconseguir. La pots adquirir per 68 euros.

Material durador i resistent a l'aigua

Quan ens disposem a comprar un accessori d'aquest tipus, són diverses les coses a tenir en compte. Duna banda, la mida perquè el nostre portàtil encaixi a la perfecció. A això cal afegir-hi que sigui un bon material, que tingui més espais per portar més coses i que sigui còmode. Aquesta motxilla compleix amb tot.

Està pensada per portar un portàtil de fins a 39,6 cm. (15,6 polzades) al compartiment intern. Així mateix, la motxilla també compta amb diverses butxaques organitzadores on podràs portar bolígrafs, el teu telèfon mòbil i tot allò que necessitis. També compta amb una butxaca vertical exterior a la part davantera.

motxilla HP del Carrefour
Està pensada per portar un portàtil de fins a 39,6 cm al compartiment intern. | Getty Images

Pel que fa al disseny, aquest està pensat per a la comoditat d'ús diari. Per això, compta amb cintes ajustables, ergonòmiques, encoixinades i cobertes d'una malla transpirable. Igualment, compta amb una nansa resistent per a aquell que vulgui transportar-la a la mà. Tot això està fabricat amb els colors gris i blau.

D'altra banda, compta amb un material exterior impermeable que repel·leix l'exposició lleugera a líquids. D'aquesta manera, el nostre portàtil estarà més protegit. Així mateix, les llengüetes de tela de les cremalleres compten amb un mecanisme de niló autorreparable per oferir més resistència.

Alternatives que existeixen a la motxilla

Cada persona és un món, per tant, una motxilla pot ser que no sigui l'opció perfecta per a tothom. Per això mateix, aquí us porto altres opcions per poder transportar el vostre portàtil de manera segura.

1. Maletí gris Lenovo T530

El Corte Inglés té a la venda aquest maletí que serveix per transportar un portàtil de les mateixes dimensions que la motxilla. Pots fer-te amb ell per 34,99 euros. Aquest maletí combina una tela a prova d'aigua amb un disseny net i elegant.

Al seu interior, compta amb un compartiment per portar el portàtil. A més, té diferents butxaques internes per posar el que vulguem. A aquest se suma un compartiment principal espaiós per a llibres i altres articles.

Maletí Lenovo d'El Corte Inglés
Pots fer-te amb ell per 34,99 euros. | Getty Images

La tela, a més de ser repel·lent a l'aigua, és d'alta qualitat i duradora. També és resistent la nansa que té per poder transportar-lo. De la mateixa manera, ve amb una corretja de viatge per a qui prefereixi traslladar-lo penjat de l'espatlla.

2. Funda per a portàtil d'Amazon Basics

No sempre cal una motxilla o un maletí. Ja tenim on portar les coses i amb una funda ens val per tenir el nostre portàtil protegit. Aquesta opció és la més econòmica i Amazon té a la venda dins de la gamma de bàsics una funda per 14,16 euros disponible en diversos colors.

Funda pel portàtil d'Amazon
Aquesta funda la podem trobar en diversos colors. | Getty Images

De nou, et porto l'opció per a la mateixa mida que les propostes anteriors. En aquest cas, és una coberta protectora ajustada que permet un accés fàcil i ràpid des de dalt. El seu disseny prim permet un fàcil transport tant en una bossa com a la mà.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp