Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Hortensia Herrero, dona de Juan Roig, propietari de Mercadona

Moviment inesperat i milionari d'Hortensia, la dona de Juan Roig de Mercadona

Hortensia Herrero, segona accionista de Mercadona, adquireix el 30% del Grupo Malasa

En un moviment que n'ha sorprès molts en l'àmbit empresarial, Hortensia Herrero, la dona de Juan Roig i segona accionista de Mercadona, ha adquirit el 30% del Grupo Malasa. Aquesta inversió reflecteix una clara aposta per diversificar i enfortir la seva cartera empresarial, mentre manté el seu compromís amb el creixement i la innovació.

Hortensia Herrero, coneguda pel seu rol clau a Mercadona, no és aliena a les inversions estratègiques. La seva incursió al Grupo Malasa, una empresa líder en la fabricació de mobiliari a mida a Espanya i Europa, subratlla la seva capacitat per identificar oportunitats d'alt potencial.

Una parella de persones grans somriu mentre posen per a una foto; l?home porta un vestit blau amb corbata i la dona un vestit clar amb detalls de colors.
Hortensia Herrero compra el 30% del Grupo Malasa | Mercadona

Aquesta adquisició no només diversifica els seus interessos, sinó que també posiciona Grupo Malasa en un camí de creixement accelerat amb el suport d'una de les figures més influents del sector empresarial espanyol.

Qui és Hortensia Herrero?

Hortensia Herrero és molt més que la dona de Juan Roig. Com a segona accionista de Mercadona, ha tingut un paper fonamental en l'expansió i l'èxit de la cadena de supermercats. La seva visió empresarial i la dedicació a la filantropia l'han convertit en una figura destacada al panorama empresarial i social d'Espanya.

Nascuda a València, Hortensia s'ha involucrat activament en diverses iniciatives culturals i socials a través de la Fundació Hortensia Herrero, promovent projectes de restauració i conservació del patrimoni artístic valencià. Aquesta nova inversió a Grupo Malasa reflecteix el seu continu compromís amb el desenvolupament econòmic i social del país.

Juan Roig i la seva dona Hortensia posant davant una botiga de Mercadona.
El matrimoni és propietari de la cadena de supermercats Mercadona | Mercadona

Grupo Malasa, un gegant en expansió

El Grupo Malasa, fundat fa més de 30 anys, ha evolucionat de ser una petita ferreteria a Galícia a esdevenir un referent en la fabricació de mobiliari a mida per a grans empreses del sector retail i hoteler. Amb més de 1.000 empleats i una cartera de més de 90 clients, l'empresa ha demostrat una notable capacitat d'adaptació i creixement.

L'entrada d'Hortensia Herrero a l'accionariat de Grupo Malasa amb un 30% suposa una injecció de capital i confiança a l'empresa. Segons fonts properes, aquesta inversió permetrà a Malasa explorar noves oportunitats de negoci i expandir la seva presència a mercats internacionals.

La participació majoritària segueix en mans de Javier Pérez Patiño, que continuarà liderant l'empresa juntament amb la nova generació de la família. Aquesta combinació de lideratge experimentat i nova visió estratègica promet impulsar Grupo Malasa cap a noves altures.

El futur de Grupo Malasa

Amb el suport d'Herrecha Inversiones, la societat patrimonial d'Hortensia Herrero, Grupo Malasa es prepara per enfrontar nous reptes i continuar el creixement sostingut. La col·laboració entre les dues entitats s'espera que generi sinergies positives i enforteixi la posició de Malasa al mercat.