Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb la Bonoloto i diners al fons

No cometis aquest greu error jugant a la Bonoloto: ets a temps de corregir-ho

Hi ha un error recurrent que has de rectificar si no vols continuar jugant a la Bonoloto sense obtenir cap premi

La Bonoloto és un dels sorteigs més coneguts a Espanya. Cada dia milers de persones proven sort amb l'esperança de guanyar un premi milionari que els canviï la vida.

No obstant això, hi ha un error comú que molts cometen en jugar a la Bonoloto. Si vols augmentar les teves possibilitats de guanyar, és important que ho evitis.

L'error més comú en jugar a la Bonoloto que has d'evitar costi el que costi

L'error més comú que cometen els jugadors de la Bonoloto és triar números basats en patrons o dates significatives. Per exemple, moltes persones trien números que representen aniversaris, aniversaris o dates especials. Tot i que això pot semblar una bona idea, en realitat redueix les teves possibilitats de guanyar.

Per què? Perquè moltes altres persones també trien números basats en dates. Això vol dir que si guanyes, és probable que hagis de compartir el premi amb més persones.

Muntatge d'una butlleta de la Bonoloto i un home trist
No caiguis en l'error de molts o te n'aniràs de buit | bowie15 de Getty Images, Loterías y Apuestas del Estado

A més, els números de l'1 al 31 estan més sobrecarregats perquè representen dies del mes, mentre que els números del 32 al 49 són menys seleccionats.

Aquests gestos atrauen la sort als jugadors de la Bonoloto

Per tenir més sort a la Bonoloto, és millor triar números a l'atzar. Utilitza un generador de números aleatoris o deixa que la màquina esculli per tu. Això augmenta les teves possibilitats de guanyar un premi més gran sense haver de compartir-lo amb tants altres guanyadors.

Una altra estratègia és jugar de manera constant i és que la Bonoloto és un joc d'atzar, i la persistència augmenta les possibilitats a llarg termini. A més, considera unir-te a una penya de loteria. En jugar en grup, pots comprar més butlletes i augmentar les teves probabilitats de guanyar, encara que hauràs de compartir el premi.

Consells per fugir de la mala sort a la Bonoloto

La Bonoloto és un joc d'atzar, però hi ha maneres d'augmentar les teves possibilitats de guanyar. Amb aquests consells, estaràs millor preparat per provar sort al proper sorteig.

  • Evita patrons i seqüències: No triïs números en seqüència o patrons obvis com 1, 2, 3, 4, 5, 6. Aquests números són molt populars i, si en surten, hauràs de compartir el premi amb moltes persones.
  • No et limitis a dates: Com hem esmentat abans, triar números basats en dates limita les teves opcions. Fes servir tot el rang de números disponibles a la Bonoloto.
  • Juga regularment: La constància és clau. Jugar de tant en tant no us donarà tantes oportunitats com jugar regularment.