Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona morena menjant xocolata sobre fons de Mercadona

Les xarxes es rendeixen davant d'aquestes galetes de Mercadona: no et podràs resistir

Tot i que el supermercat té un ampli catàleg de dolços, aquesta nova opció destaca pel preu i pel sabor

Mercadona torna a sorprendre els seus clients amb un nou llançament que promet convertir-se en un èxit rotund. Es tracta d'unes galetes de xocolata que ja estan causant furor entre els amants d'aquesta deliciós menjar.

La seva fama ha estat tan gran que no han trigat a sortir desenes de vídeos a les xarxes socials lloant-les. Els creadors de contingut expliquen a la perfecció perquè no pots deixar de provar-les.

Aquestes són les galetes de Mercadona que enamoren

Les noves galetes de Mercadona destaquen no només pel sabor, sinó també per la presentació. El primer que veiem al seu envàs és el nom de Choco. Aquí ja ens dona una pista del que ens espera en tastar-les.

Paquet de galetes de xocolata Hacendado
Aquestes galetes Choco són les favorites de les xarxes socials | catalunyadiari.com

Aquest envàs és molt atractiu, ressalta la qualitat del producte i el fa irresistible a la vista. Aquestes galetes estan elaborades amb ingredients d'alta qualitat, cosa que garanteix una experiència de sabor única i deliciosa.

El principal atractiu d'aquestes galetes és, sens dubte, el seu gust intens de xocolata. Cada mos és una explosió de sabor que delecta el paladar i deixa amb ganes de més.

Aquestes galetes de Mercadona estan dissenyades per satisfer els més exigents amants de la xocolata, oferint una combinació perfecta de dolçor i textura cruixent.

Les xarxes es rendeixen davant les galetes Choco de Mercadona

Mercadona s'ha assegurat utilitzar ingredients de primera qualitat en l'elaboració d'aquestes galetes. Com a resultat, tenim una opció ideal per donar-nos un caprici aquest estiu.

Així ho ha decidit també l'usuari @peldanyos, que ha destacat totes les seves virtuts en un vídeo de TikTok. I és que, si alguna cosa és clara, és que aquesta opció no és com cap altra.

La raó de l'èxit increïble d'aquestes galetes Choco és la seva elaboració. Compten amb un forat i, després de mossegar-les, pots beure llet com si fos una palleta.

Des del seu llançament, les noves galetes de Mercadona han rebut excel·lents crítiques per part dels clients. Molts destaquen el sabor inigualable i l'originalitat.

A més, també crida l'atenció el preu. Les pots provar ja per només 1,60 euros a Mercadona. Recorda, segueix els passos del vídeo per gaudir-ne al màxim aquest estiu.