Muntatge amb la foto de Lidl i de l'arròs tres delícies

No el compris mai: Lidl fa perdre la gana de cop amb el pitjor arròs que hi pot haver

Després de provar-lo, mai el tornaria a comprar

Portis una vida més o menys atrafegada, tu també acabaràs caient a la 'trampa' d'haver de comprar menjar preparat. Encara que la majoria de supermercats ofereixen una gran varietat de plats preparats, hi ha cops que vols fer una cosa una mica diferent i atrevir-te amb un plat que no havies tastat abans.

Però, per moltes ganes que hi posis, no tot el que compres té el gust que t'esperaves... Per sort o per desgràcia, donar una oportunitat a certs productes et serveix per saber que amb una vegada comprant-los en tens més que suficient.

L'arròs tres delícies de Lidl, la trista imitació d'un gran plat

Tot i que és cert que Lidl té força plats preparats, aquesta vegada he decidit donar-li una oportunitat a la seva secció de plats asiàtics. Allí, és possible trobar-se amb productes com tallarins al wok o arròs tres delícies. Al final, ens hem decantat per la segona opció.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp 

De fàcil preparació, cada unitat conté entre 300 i 350 grams. Per tant, és una quantitat perfecta per a dues persones. A més, no et roba molt més temps del necessari, ja que pots ficar-lo al microones durant 2 minuts i tenir-lo llest.

Imatge de l'arròs tres delícies de Lidl
És un dels plats que forma part de la línia 'Chef Select' de Lidl | Catalunya Diari

Per si no n'hi hagués prou, no és gaire car, sobretot si compares el seu preu amb el d'altres plats preparats. Et decantis per les tallarines o per l'arròs, el preu és de 2.39 euros. A això últim, també cal afegir que fa bona pinta, tot i que en aquest cas és farina d'altre sac.

Fins aquí han arribat els seus aspectes positius, els quals són més aviat escassos. Tot i les intencions de Lidl per reproduir una de les receptes més conegudes de la gastronomia asiàtica, aquest plat es queda en un trist intent.

Imatge de l'arròs tres delícies de Lidl
Un cop obert, podràs comprovar que té els ingredients clàssics de la recepta | Catalunya Diari

 

El seu sabor dista moltíssim del de la recepta original

Parlem clar, és il·lús esperar que els plats preparats tinguin el mateix gust que els plats casolans. Però, d'aquí que el gust no s'hi assembli gens, hi ha una gran diferència. Per això, considero que aquest plat de Lidl és una autèntica decepció.

Si comprem un plat que s'anuncia com a arròs tres delícies, el que s'espera menjar és precisament això, o almenys un plat amb un gust semblant. El problema d'aquest arròs és que es tracta d'una barreja inconsistent d'ingredients, sobre la qual l'únic sabor que destaca és l'agre.

Així, doncs, no serveix de res que s'anunciï que per a la seva preparació s'han fet servir «ous de gallines criades a la nostra terra», perquè tret que disposis d'un sentit del gust fora del comú, ni t'adonaràs de la qualitat dels ous.

Una de les coses més sorprenents d'aquest arròs és que, abans que et decebi pel seu sabor, ja ho fa per l'aroma que desprèn. El més lògic seria que en escalfar el plat, la teva gana augmentés a causa de la bona olor que hauria de fer. Doncs bé, en aquest cas, és la crònica d'una mort anunciada. Tan aviat com l'obres i el fiques al microones, ja et pots fer d'una idea del que t'espera: un viatge gastronòmic amb moltes turbulències.

Imatge de l'arròs tres delícies de Lidl
No es nota el gust de cap ingredient, més enllà d'un intens sabor agre | Catalunya Diari

 

Recomanaria aquest plat a altres clients?

Tot i que crec que s'ha pogut intuir de manera força clara què opinem sobre aquest plat, la resposta és no. No és recomanable per a ningú, ni tan sols per a la professora que et va suspendre amb un 4,9.

Puntuacions de l'arròs tres delícies de Lidl
El producte s'enduu un clar suspens | Catalunya Diari

Tot i això, com tothom, segur que compta amb algun públic, per la qual cosa probablement hi hagi algú disposat a provar-ho i que gaudeixi de la seva ingesta, per més que aquest no hagi estat el nostre cas.