Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'exterior d'un supermercat de la cadena Lidl

No t'hi podràs resistir: les 2 plates de forn de Lidl de 9 € que no deixaràs d'usar

Estan disponibles en tres colors diferents perquè escullis la que més t'agradi

Darrere d'un gran cuinat moltes vegades hi ha el fet d'utilitzar els elements adequats per fer-ho. Depenent de la qualitat d'aquests, els aliments es cuinaran millor o pitjor. A més, estèticament també té gran importància, sobretot quan la nostra preparació s'acaba enganxant.

En gran part de les receptes que preparem al forn, això últim que t'acabem d'explicar té gran importància. Per això, escollir un recipient que realment sigui bo sigui és essencial. Recentment ja t'hem parlat dels que Lidl té a la venda. Eren dos recipients, un rectangular i un altre ovalat, que aguanten altes temperatures al cuinat.

Ara bé, és possible que totes dues et semblin una mica gran quan el que busques és una plata per fer receptes que no són tan voluminoses. No et preocupis, perquè tenim les idònies per a tu. Són dues plates que també podem trobar a la venda al web de Lidl. En aquest cas, estan pensades per fer menjars gratinats, com pot ser una lasanya.A més, també permeten que s'hi cuinin tant rostits com pastissos sense haver de preocupar-nos que puguin perjudicar l'elaboració.

Dues plates de forn modernes

La funcionalitat dels diferents elements que utilitzem per cuinar no és l'únic aspecte important. També hi ha qui busca que aquests tinguin un toc estètic del seu gust, ja que moltes vegades servim el menjar directament en es recipients on es cuinen. Això sol fer-se força quan utilitzem el forn.

Tanmateix, no s'hauran de preocupar de res aquells que decideixin adquirir aquestes dues petites plates de Lidl. Tenen un disseny modern que les fa perfectes per col·locar al centre de qualsevol taula abans de repartir. A més, pots triar entre tres colors diferents: gris, rosa o verd fosc.

Ara com ara, tens les tres opcions disponibles, però tampoc t'ho pots pensar gaire perquè les oportunitats a Lidl volen ràpidament. I és que el preu et sorprendrà, sobretot per la qualitat de l'article. El lot de dues plates petites per a forn costa tan sols 8,99 €.

Són perfectes per quan vols fer receptes que no requereixen molt d'espai. A més, també són molt útils quan en una llar no hi viuen tantes persones com per tacar una plata més gran. Aquestes solen ser més aparatoses i no són sempre necessàries per a totes les receptes que es fan.

[WhatsAppGroup]2[/WhatsAppGroup]

D'alta qualitat i resistents a les ratllades

La por que pot sorgir quan es compra un article econòmic és que el resultat no sigui el que esperem. En aquest cas no caldrà preocupar-se, ja que el material amb què estan fabricades les plates és d'alta qualitat. Concretament, estan fetes de gres amb vitrificat resistent a talls i ratllades.

Ara bé, aquest no és l'únic punt positiu que podem destacar d'aquestes plates. Per poder moure-les amb facilitat, als extrems compten amb pràctiques nanses amb què només hauràs d'anar amb compte si estan calentes. Per això, n'hi haurà prou amb un drap o amb guants aïllants.

Al forn poden arribar a suportar fins a 220 °C, cosa que permet fer la gran majoria de les receptes que ens vinguin a la ment. Així mateix, perquè el nostre menjar quedi en el punt exacte, compta amb una distribució de la calor que hi contribueix. A més, també pots utilitzar-les al microones.

A l'hora de netejar-les, no pot ser més fàcil, ja que es poden ficar sense problemes al rentaplats. Les seves mides són de 22,5 x 12,8 x 4,5 centímetres, per la qual cosa no ocupen gaire espai. Pel que fa al seu interior, es poden abocar fins a 0,68 litres de producte.