El nou aparell de Lidl que prepara plats saludables per menys de 25 euros

T'agrada l'estil de vida 'real food'? Si és així, t'enamoraràs del nou aparell de cuina de la companyia alemanya

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
El nou aparell de cuina de Lidl que promet ser tot un èxit | LIDL

Lidl torna a triomfar amb un dels seus aparells de cuina. No ens enganyem: Lidl és un dels supermercats més 'top' del panorama nacional. Ha demostrat tenir productes de qualitat, tant d'alimentació com electrodomèstics, a un preu assequible. Ara bé, els aparells que ven per a la cuina, són tot un èxit en vendes.

Alguns d'aquests articles que més han triomfat són la panificadora, el robot de cuina Monsieur Cuisine o la fregidora sense oli. De fet, a Catalunya Diari ja us hem explicat quins són els 4 aparells de cuina que ven Lidl a preus molt assequibles, però la companyia alemanya no en té prou i promet triomfar amb un nou aparell.

Aparell elèctric per coure al vapor 

Si vols introduir a la teva cuina un estri que t'ajudi a preparar plats saludables i amb tots els seus nutrients, l'aparell elèctric per coure al vapor, és la solució. Aquest aparell de Silvercrest de 950 W conserva els minerals i les vitamines dels aliments. És ideal perquè no cal afegir oli ni greixos i, a més, funciona amb corrent elèctric.

L'aparell Silvercrest inclou 3 caixes per coure al vapor amb una capacitat aproximada de 3 litres cadascuna. Cal dir que les caixes de plàstic són lliures de BPA i et permeten cuinar de manera simultània verdura, peix, carn i fins i tot coure ous. 

Fotografia de l'cocedor d'aliments de Lidl
Aquest aparell és ideal per preparar plats saludables | Lidl

Disposa d'un temporitzador de 75 minuts i un senyal acústic que t'avisa quan finalitza el temps de cocció. Si es consumeix l'aigua, l'aparell s'apaga automàtica i els seus accessoris són desmuntables, de manera que ocupa el mínim espai possible.

Inclou un accessori especial per a l'arròs, una safata col·lectora per al líquid de condensació i, per descomptat, les instruccions d'ús i manteniment. El seu preu és de 22,99 euros i només es pot comprar online. A què esperes per comprar el teu?

Altres aparells de cocció de Lidl

Lidl té més estris per coure els aliments, com l'aparell per coure arròs al microones i l'aparell per coure al vapor al microones, tot i que ja s'han esgotat. Ara bé, té altres disponibles com l'aparell per coure bacó al microones, amb un preu de 4,99 euros. 

Per altra banda, Lidl també disposa d'un aparell elèctric Silvercrest per coure arròs, ideal per preparar plats saludables i qualsevol classe d'arròs. El seu preu és de 17,99 euros.

Finalment, a la pàgina web de Lidl també podem trobar un aparell elèctric de la marca Salter perfecte per cuinar carn, verdures i arròs al vapor. Permet preparar aquests plats de forma ràpida i saludable i, a més, el preu és assequible: 22,99 euros (el preu recomanat és de 39,99 euros).

Beneficis de cuinar al vapor

Si t'estàs preguntant per què hauries de comprar un d'aquests aparells, segons el portal de Saber Vivir de TVE, la cuina al vapor té molts beneficis: 

  • No cal afegir oli i, per tant, es cuina amb menys greix. 
  • És digestiva ja que, gràcies al vapor, els ingredients es digereixen millor.
  • Els aliments conserven el sabor i no es cremen ni s'enganxen. A més, conserven una millor aparença.
  • No perden els nutrients com la vitamina C, la vitamina B2, B12, les glucosines i els carotenoides.

Com has vist, cuinar al vapor està ple de beneficis. Així doncs, a què esperes per comprar un d'aquests aparells? 


Comentaris

envia el comentari