YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mercadona encisa els clients amb la novetat de l'any: es venen milers d'unitats al dia

El producte contribueix a aconseguir més fermesa, hidratació, elasticitat i unificació del to de la pell

Nou sèrum antiarrugues Regen Skin Potenciador Retinol, a la secció de perfumeria de Mercadona
Mercadona ha posat a la venda un nou sèrum antiarrugues | Mercadona

La companyia de supermercats físics i de venda online Mercadona posa a la venda un nou sèrum antiarrugues, Regen Skin Potenciador Retinol, i en ven 3.000 unitats al dia. Aquest cosmètic facial, que elabora el proveïdor Totaler RNB a la Pobla de Vallbona (València) per a tota la cadena, contribueix a aconseguir més fermesa, hidratació, elasticitat i unificació del to de la pell, així com una millora de la textura i l’aspecte de les arrugues i les imperfeccions.

En la composició del producte destaquen actius d’eficàcia reconeguda com el retinol, que es caracteritza per la seva acció antitaques i unificadora del to, per aportar elasticitat i per prevenir el dany provocat per les radiacions solars; el bakuchiol, ingredient d'origen vegetal que millora la textura i el to de la pell, i el factor de creixement EGF, que contribueix a la producció de col·lagen i elastina, i millora l'aparença de les arrugues.

Mercadona millora l’assortiment de productes amb gelea reial

Mercadona també ha tingut en compte l’onada de fred i el dur hivern que espera a la població, i ha decidit millorar el seu assortiment de complements alimentaris de gelea reial. El procés d’innovació s’ha realitzat a Mislata (València) i ha comptat amb la col·laboració d’alguns clients.

Aquests productes tenen una nova formulació que serveix per reforçar el sistema immunitari. A més, s'ha incorporat 'QuinApetit' com a «novetat estimulant de la gana infantil», tal com podem llegir en un comunicat de la companyia.

Els beneficis de la gelea reial són múltiples, tal com ha confirmat la doctora Ana Haro García a ‘lechepuleva.es’. Segons explica l’experta, la gelea reial és energètica, capaç de millorar el rendiment físic i mental i augmenta les defenses del nostre organisme. Així, també minimitza el cansament i la fatiga a causa de la seva aportació energètica i ajuda a la recuperació del pes i de la gana, a banda d’altres beneficis. Aquests productes són essencials per afrontar l’hivern, ja que és una època amb menys hores de sol i es redueix l’absorció de Vitamina D, fet que suposa que en general ens sentim més cansats.


Comentaris

envia el comentari