Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de l'exterior d'un supermercat Mercadona de fons i al capdavant una dona feliç assenyalant el logo

El nou labial de Mercadona que està arrasant pel seu curiós format

Aquest producte és una de les novetats de la cadena valenciana per a aquest estiu i està causant furor

Mercadona aconsegueix sorprendre els clients cada temporada. La seva secció de perfumeria ja és una de les més visitades i no n'hi ha per menys, ja que sempre arriba carregada amb novetats.

Aquesta vegada, pensant els dies d'estiu, el supermercat ha llançat una nova col·lecció de maquillatge. Tot i que no és tan extensa com altres anys, molts dels seus productes ja han esdevingut imprescindibles. Aquest és el cas d'aquest labial.

Aquest és el nou labial de Mercadona que sorprèn totes

El labial de què parlem és el Lip Tint Marker en forma de retolador. Ha estat dissenyat específicament per a dones que busquen un producte que embelleixi i ofereixi beneficis addicionals.

Un retolador de tint labial rosa amb la tapa treta davant d'un supermercat Mercadona.
El Lip Tint Marker causa furor a Mercadona | Mercadona

Aquest labial promet hidratar, definir i donar volum als llavis, aconseguint un efecte rejovenidor que moltes dones més grans de 40 anys busquen. A més, el seu format en retolador facilita una aplicació precisa i uniforme, permetent delinear i emplenar els llavis amb gran facilitat.

Un dels aspectes més destacats d'aquest labial de Mercadona és la fórmula enriquida amb ingredients hidratants i nutritius. Aquests components ajuden a mantenir els llavis suaus i tersos, evitant l'aparició d'esquerdes i línies fines. La hidratació és clau per lluir uns llavis joves i saludables, i aquest retolador de Mercadona compleix amb escreix aquesta funció.

Un labial precís i rejovenidor

L'èxit d'aquest producte no és casualitat. Mercadona ha sabut escoltar les necessitats de les seves clientes i ha desenvolupat un labial que compleix les seves expectatives. Sobretot, amb les de les dones de més de 40 anys.

La combinació de qualitat, preu i efectivitat ha fet que aquest retolador de llavis es converteixi en un autèntic èxit de vendes. A més, la seva disponibilitat en una àmplia gamma de colors permet a les usuàries trobar el to perfecte per a cada ocasió.

Un altre punt a favor d'aquest labial de Mercadona és la llarga durada. Moltes dones han destacat que, malgrat el preu assequible, de tan sols 5 euros, el retolador de llavis ofereix una fixació duradora, mantenint el color intacte durant hores.

La popularitat d'aquest retolador de llavis de Mercadona ha crescut ràpidament gràcies a les recomanacions i a les ressenyes a les xarxes socials. Moltes dones han compartit les seves experiències i els seus resultats, destacant la qualitat i efectivitat del producte.