Imatge d'un cartell amb el logo de Mercadona

El nou peix amb patates precuinat de Mercadona: val menys de 5 €

Encara no està disponible a totes les botigues de la cadena, però hi arribarà

No sempre és fàcil treure temps per fer el menjar. La feina, la vida familiar, l'esport, el lleure… Omplim la nostra vida de tantes coses que de vegades cuinar no és el que més ens ve de gust. No quan hauríem de renunciar a altres coses i algunes fins i tot, com la feina, no són qüestionables.

Per això mateix, de vegades es recorre al menjar ràpid, que no és del tot saludable. Mengem una mica de pressa i malament per seguir amb la nostra enfeinada vida i el que menys ens importa és si ho estem fent bé o malament. No tenim temps ni tan sols per això, per la qual cosa, amb matar el cuquet de la fam ja n'hi ha prou.

Tenint en compte aquesta necessitat, fa temps que van aparèixer els plats precuinats per solucionar-nos aquest problema. Fins i tot hi ha empreses que han nascut únicament per omplir aquest forat. Però, els supermercats no volen ser menys i a totes les cadenes ja els podem trobar a les neveres.

A Mercadona, per exemple, hi ha una nevera que dedica un ampli espai a un variat assortiment de menjar precuinat de tota mena. Precisament ara, a més a més, acaba d'incorporar una novetat que, a banda de saborosa, la tindrem llesta en només uns minuts per poder consumir-la.

Mercadona
Mercadona ha incorporat una secció de plats precuinats | Mercadona

Mercadona estrena un nou plat precuinat

És possible que ja l'hagis vist a la nevera del teu Mercadona habitual o que encara no la coneguis, ja que encara no ha arribat a totes les botigues. Es tracta del lluç refrigerat amb base de patata i mussolina d'all. Tot i que no és una opció del tot saludable, sí que et pot servir per salvar-te en algunes ocasions.

La raó que no sigui un plat recomanat per menjar diàriament la trobem a la seva composició. Hi trobem oli de gira-sol, que té un alt contingut en greixos. El fet que s'utilitzi per elaborar-lo fa que no sigui igual de saludable que altres opcions.

Es ven en una safata que conté 300 grams de producte. Si ens fixem en la informació, podem comprovar que per cada 100 grams se'ns aporta 175 calories. Per això mateix, pot ser un plat que tinguem a la nevera per a alguns dies, però no com una cosa recurrent.

El preu és de 4,95 euros. Quan el compris, hauràs de mantenir aquest producte tancat i refrigerat. Quan el vulguis consumir, només hauràs de fer forats al film que el cobreix i ficar-lo al microones. A l'envàs es recomana que s'escalfi durant dos minuts a una potència de 800 W.

Muntatge d'una imatge d'un carro de Mercadona amb una altra del lluç gratinat de Mercadona
El nou plat de lluç gratinat de Mercadona val 4,95 euros | Catalunya Diari

 

Altres formes de comprar lluç a Mercadona

Si t'agrada el lluç són moltes les opcions que tens per comprar-lo al teu Mercadona més proper i més enllà que estigui o no disponible a la peixateria. La majoria de les possibilitats són congelades, però per exemple tens una safata de filets refrigerada de 400 grams per 8,95 euros.

Si t'agrada en forma de filet, també tens altres opcions. D'una banda, hi ha els filets sencers grans sense pell per 8,95 euros (970 grams escorreguts) i els petits per 4,50 (600 grams escorreguts). També en tens a l'ou en un paquet de 600 grams que costen 4,60 euros.

Una altra possibilitat és comprar el lluç congelat sense cap, pel qual pagaràs 4,34 euros per 700 grams. Si no el vols sencer, pots emportar-te medallons per 3,65 euros o porcions per 4,10. Si ets dels que el volen una mica més elaborat, pots triar entre lluç empanat per 4,20 euros o lluç arrebossat per 3,75 euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de MERCADONA al teu WhatsApp!

Perquè els més petits mengin peix, Mercadona té a la venda unes figures fetes amb aquest peix empanades per 3,60 euros. També pot ser una bona opció per a aquests emportar-se les varetes de lluç, també empanades, per 3,50 euros o els palets de lluç a la romana, per 2,75 euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!