Exterior d’un Mercadona situat al passeig Misericòrdia de Reus (Baix Camp)

El nou producte de Mercadona que promet arrasar: ja es pot comprar

Aquests nous productes Deliplus revolucionaran la teva rutina diària sense gastar gaires diners

Mercadona no deixa de sorprendre amb les novetats que incorpora a la secció de cosmètica. Si bé ja us hem parlat d'alguns dels nous cosmètics de Mercadona a preus molt assequibles, aquesta vegada volem presentar-vos la nova gamma antitaques Deliplus.  

Mercadona sap com satisfer els seus clients amb les novetats que va incorporant i que finalment acaben sent un èxit a les xarxes socials i, per descomptat, en vendes. De fet, les opinions dels consumidors sempre són positives.  

Des de maquillatge fins a cremes facials. Mercadona destaca per molts dels seus productes Deliplus i, alguns d'ells, ja són tot un referent en el món de la cosmètica de baix cost. És per això que volem mostrar-vos quines són les noves incorporacions de Mercadona i quins productes formen la gamma antitaques Deliplus.

La nova gamma antitaques de Mercadona

Aquesta nova gamma està formada per la crema protectora de dia amb protector solar, una crema de nit i un sèrum antitaques despigmentant. Voleu saber més sobre aquests tres productes? Nosaltres us ho expliquem. 


Crema facial antitaques protectora Deliplus

La nova crema Deliplus és ideal per prevenir l'aparició de taques solars, així com els efectes de la pol·lució i l'envelliment de la pell. Està indicada per a tota classe de pells i compta amb un FPS 50 +, ideal per protegir la nostra pell dels raigs solars.

Segons es pot llegir en l'envàs, «conté filtres solars que protegeixen la pell prevenint les taques provocades per l'exposició al sol». La seva fórmula està enriquida amb niacinamida, «que ajuda a unificar el to de la pell» i carnosina, que compta amb un efecte anti pol·lució.

El preu d'aquest producte és de 6 euros i pots trobar-lo en tots els Mercadona del país. Per utilitzar-lo, s'aconsella que sigui al matí amb la cara neta i aplicar-lo amb un petit massatge fins que s'absorbeixi.


Crema facial antitaques de nit Deliplus

Aquest producte de nit aporta uniformitat al to de la nostra pell i, a més, aclareix les taques. També «dona un aire de joventut a la cara gràcies al seu to homogeni». Segons el producte, «l'eficàcia d'aquesta fórmula radica en la potent combinació dels seus principis actius».

D'una banda tenim la niacinamida, que és perfecta per unificar el to de la pell. De l'altra, l'arbutina, «que actua com a agent d'aclariment» i, finalment, extractes vegetals, que redueixen l'aparició de les taques a la pell. El preu d'aquest producte és de 6 euros i s'aplica com l'anterior, amb la cara neta i amb petits massatges fins que s'absorbeixi. 


Sèrum facial despigmentant antitaques Deliplus

Finalment, el tercer producte de la gamma és el sèrum facial despigmentant antitaques Deliplus per a tota classe de pells. És un «tractament potenciador» ideal per a disminuir les taques i unificar el to de la pell. «Afavoreix la recuperació de la lluminositat, la despigmentació de taques i la uniformitat del to».

Aquest sèrum de Mercadona té una combinació «d'actius de reconeguda eficàcia despigmentant» com l'arbutina, l'hexilresorcinol i la niacinamida. Per utilitzar-lo només cal aplicar 4-5 gotes sobre el teu rostre i fer massatges fins que s'absorbeixi, i després aplicar crema hidratant.  El seu preu també és de 6 euros, i es recomana utilitzar els tres productes de la gamma antitaques, ja que es complementen.