Els nous cosmètics de Mercadona que triomfaran sí o sí

Per a pells grasses, sensibles i acneiques: Les noves cremes Deliplus s'adapten a tota classe de pells

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
Mercadona promet triomfar amb les seves novetats Deliplus | MERCADONA
 

Mercadona no deixa de sorprendre amb els seus productes de cosmètica. La companyia valenciana ha posat a la venda nous productes de bellesa que podem trobar a la secció de 'Perfumeria'. Amb aquesta nova gamma podràs lluir una pell radiant sense haver de gastar molts diners. 

Les noves cremes Deliplus s'adapten a tota classe de pells. Ara bé, segons 'Trendisima', algunes d'aquestes novetats podrien trigar a arribar a les botigues Mercadona de tot el país, ja que cal esgotar l'estoc de gammes anteriors. Si tens pell greixosa, acneica o sensible, segueix llegint perquè aquestes novetats de Deliplus poden interessar-te. 

Per a pells sensibles

Una les noves gammes de Mercadona està indicada per a les persones amb pell sensible. Aquests són els productes de la col·lecció Deliplus per a pells sensibles:

 • Gel facial netejador Sensitive. Aquest producte és ideal perquè neteja la nostra pell i no conté sabó ni perfum. És respectuós amb les pells sensibles i té un preu de 4 euros.
 • Crema facial hidratant i enfortidora Sensitive. Aquesta crema hidratant conté vitamina K Ox i és ideal per a les persones amb pells sensibles, ja que hidrata i enforteix. El seu preu és de 7 euros.
 • Crema facial antivermellors Sensitive. Necessites algun producte capaç d'eliminar les vermellors de la pell? Mercadona t'ofereix la crema antivermellors Sensitive Deliplus que alleujarà l'enrogiment de la teva pell. El seu preu és de 7 euros.
 •  

Per a pells grasses

Una altra de les noves gammes de la companyia valenciana està indicada especialment per a pells grasses. Aquests són els productes d'aquesta nova col·lecció:

 • Sèrum facial regulador Equilibri Deliplus. És capaç d'equilibrar i, a més, matificar la teva pella. Aquest producte està pensat per eliminar les imperfeccions i reduir la mida dels porus. El seu preu és de 6 euros.
 • Crema facial hidratant Equilibri Deliplus. Aquesta crema hidratant regula l'excés de greix de la nostra pell. A més, protegeix el cutis de la pol·lució. El seu preu és de 6 euros.
 • Paper vegetal facial antibrillantor Equilibri Deliplus. Són unes làmines per treure la brillantor de la pell sense eliminar el maquillatge. El seu preu és de 3,50 euros i en l'envàs venen 50 unitats.
 • Tònic facial bifàsic Matificant Equilibri Deliplus. Aquest producte està pensat per a regular les brillantors i l'excés de sèu de les pells grasses. El seu preu és de 4 euros.

 

Per a pells acneiques

Mercadona també ha estrenat una nova gamma indicada per a pells acneiques:

 • Mousse facial netejador 'oil free'. Aquest article és capaç d'eliminar la brutícia, les impureses de la pell i el maquillatge. Té una acció reguladora i matificant i, a més, ajuda a la nostra pell a controlar l'excés de greix. Té un preu de 4 euros.
 • Tònic facial 'oil free'. Aquest tònic facial Clean Deliplus és capaç de matificar la pell, a més de tonificar i eliminar les imperfeccions. El seu preu és de 4 euros.
 • Crema facial hidratant 'oil free'. Aquesta crema hidratant, indicada per a persones amb pell acneica, és capaç de regular l'excés de greix i les brillantors de la pell. El seu preu és de 4,80 euros.
 • Mascareta facial d'argila verda. Aquest producte Deliplus ja s'ha convertit en un dels més reeixits de la cadena valenciana. És perfecte perquè ajuda a controlar l'excés de greix i a reduir les brillantors. El seu preu és de 3,50 euros.

Aquestes són algunes de les novetats Deliplus de Mercadona. Ja has provat els nous articles que prometen ser un èxit en vendes? No esperis més!


Comentaris

envia el comentari