YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nova ganga de Lidl: un robot aspirador per només 8 euros

Aquest electrodomèstic és el millor aliat per netejar la pols i les molles dels mobles de la teva llar

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
Lidl torna a triomfar amb un dels seus electrodomèstics | LIDL

Lidl torna a triomfar amb un dels seus petits electrodomèstics. Segurament ja coneixes els aparells Silvercrest de Lidl, que arrasen en vendes pel seu baix preu i gran qualitat. 

Sembla que la companyia alemanya vol remuntar després d'haver perdut el judici contra Thermomix i ha posat la venda un 'mini' electrodomèstic que està arrasant en vendes. Aquest aspirador de vapor és realment útil i el seu preu és molt assequible. Així doncs, podràs trobar-lo a Lidl per només 17 euros. Ara bé, a la pàgina web ja s'ha esgotat.

El 'mini' aspirador que triomfa a Lidl

Tot i que a la pàgina web ja s'ha esgotat, s'espera que en els pròxims dies torni a estar disponible. Aquest nou aparell de Lidl et permet aspirar ràpidament la pols i les molles de la teva llar. Així doncs, no caldrà que facis servir un drap cada cop que acabes de dinar i sopar, ja que amb aquest aspirador de Silvercrest podràs netejar la taula en tres segons. Per altra banda, també et servirà per netejar superfícies com l'escriptori després d'una llarga jornada de teletreball o classes virtuals.

Fotografia de el mini aspirador de Lidl
L'aspirador Silvercrest està disponible en color negre i en color vermell | Lidl

Aquest 'mini' aspirador de taula disposa d'un dipòsit recol·lector molt fàcil de netejar, i amb un interruptor per encendre'l i apagar-lo. A més, no necessita cables, ja que funciona amb dues piles AA i és molt fàcil de guardar i transportar; les seves mesures són 8,35 x 6,4 centímetres i tan sols pesa 124 grams.

Però, sens dubte, el gran 'pro' d'aquest petit aparell és el seu preu: 7,99 euros. Les característiques i avantatges de l'aspirador de Lidl i, per descomptat, el seu baix cost, fa que aquest petit electrodomèstic de la marca Silvercrest hagi arrasat en vendes. 

Una altra opció que triomfa

Un altre producte similar, que també ha arrasat en vendes, és l'aspirador de mà de la marca Silvercrest, capaç d'aspirar superfícies seques i humides. Aquest aparell de Lidl és recarregable i compta amb dos filtres que es poden guardar dins el carregador perquè ocupin poc espai.

És ideal per netejar els racons més complicats de la teva llar, així com l'interior del teu cotxe. El seu preu és de 24,99 euros i també s'ha esgotat a la pàgina web. No obstant això, estem segurs que tard o d'hora tornarà a estar disponible. No t'adormis!

El tiràs de vapor més eficaç

Si necessites netejar grans superfícies, Lidl t'ofereix el tiràs de vapor de la marca Beldray. Aquest tiràs compta amb «una frontissa flexible que permet passar-la per racons de difícil accés» com podria ser sota armaris o altres mobles.

A més, té diferents raspalls que s'adapten a les superfícies de la llar, i moltes altres eines i accessoris que et seran molt útils. Aquest tiràs de vapor de Lidl té un preu rebaixat de 49,99 euros (el preu original era de 79,99 euros) i encara no s'ha esgotat en pàgina web de Lidl.


Comentaris

envia el comentari