Les millors (i pitjors) panificadores del mercat, segons l'OCU

L'entitat ens dona les claus per comprar la millor panificadora del mercat

Entrepà del bar Reyton
L'Organització de Consumidors i Usuaris ens dona les claus per comprar la millor panificadora del mercat | La Ruta del Marketing

L'Organització de Consumidors i Usuaris ha fet una anàlisi per escollir les millors panificadores del mercat. Encara que elaborar pa casolà no és una tradició del nostre país, d'un temps ençà s'ha començat a popularitzar.

El pa, l'entreteniment del confinament

Preparar el nostre propi pa garanteix saber quins ingredients i quantitats s'utilitzen. A més, és ideal per a les persones celíaques o amb algun tipus d'intolerància, que necessiten un pa en concret.

Arran del confinament domiciliari per frenar l'expansió de la Covid-19, les panificadores han estat tot un èxit en vendes, ja que gran part de la població va optar per entretenir-se elaborant pa. Així doncs, les marques més comprades han estat les de baix cost com Sivercrest de Lidl o Moulinex. Ara bé, són aquestes les millors marques per fer pa?

Amb aquesta anàlisi de l'Organització de Consumidors i Usuaris, en què s'ha elaborat un llistat amb les millors marques de panificadores, podràs escollir quina comprar per tal de fer un pa de qualitat.

Les millors panificadores del mercat

Segons explica l'OCU, l'opinió dels usuaris és un aspecte a tenir en compte per escollir les millors panificadores del mercat. Així, els resultats han estat els següents.

  • Les millors valorades pels consumidors: Imetec, Moulinex, Philips, Kenwood i Silvercrest (Lidl).
  • Les marques més fiables: És a dir, les que tenen menys avaries, són Imetec, Moulinex i Taurus.
  • Les panificadores que donen pitjors resultats segons els usuaris són les marques Kenwood, Unold, Princess i Bomann.

En conclusió, si vols comprar una panificadora que et doni bons resultats, hauries d'optar per les marques Imetec, Moulinex i Taurus.

Opcions de compra

Tenint en compte les especificacions de l'OCU, hem seleccionat algunes opcions que poden ajudar-te per escollir una panificadora. 

  • Panificadora Imetec: A Amazon podem trobar la panificadora + Zeroglu de la marca Imetec, amb 16 programes automàtics i capacitat d'1 kg. El seu preu és de 257,86 euros.
  • Panificadora Moulinex: Aquesta marca compta amb una gran varietat de panificadores amb diferents funcions i preus. Una de les més populars és la Moulinex OW2101 Pain Doré, que compta amb 12 programes automàtics i té una capacitat d'1 kg. El seu preu és de 84,99 euros a Amazon.
  • Panificadora Taurus: Finalment, Taurus també compta amb una gran varietat de panificadores. Una de les més bàsiques és Taurus Mybread, amb 12 programes predefinits. El seu preu és de 87,81 euros a Amazon.

Claus per a triar la panificadora perfecta

Segons explica l'organització, abans de decidir-te per una panificadora o una altra, cal tenir en compte alguns aspectes, perquè triïs la que millor s'adapta a les teves necessitats.

  • Capacitat. Cada panificadora té una capacitat diferent, encara que es recomana una màquina que et permeti elaborar pa de mig quilo fins a 2 quilos.
  • Dimensions. Un altre aspecte a tenir en compte són les dimensions de l'aparell. Depèn de l'espai que tinguis a la teva cuina, pots decantar-te per una panificadora gran o per una altra més petita. A més, segons explica l'organització, aquest aparell no pot col·locar-se en qualsevol lloc, ja que agafa molta temperatura i necessita tenir espai al seu voltant.
  • Programes. Vols una panificadora que compleixi amb les funcions bàsiques o vols molts programes? Aquest és un altre aspecte clau per escollir la millor panificadora.
  • Equipament. Algunes panificadores tenen opcions com l'anomenat 'inici retardat', que és ideal per programar la màquina perquè el pa es faci en el moment que vulguis.

L'organització també ha indicat quina és la millor farina per fer pa en una panificadora. Segons indica, es necessita una farina de força pel fet que «té més capacitat per retenir l'aire en el seu interior». A més, es recomana utilitzar ingredients de qualitat. 


Comentaris

envia el comentari