Logo d'Amazon

Amazon Fresh: el nou servei de compra 'online' que desafia els súpers espanyols

La companyia de comerç electrònic ja ha estrenat aquesta nova secció que promet ser un èxit entre la població

Amazon li planta cara als grans supermercats amb el seu nou servei per a fer la compra 'en línia'. Durant els últims mesos, s'ha popularitzat el comerç 'online'; a causa de la pandèmia, cada vegada hi ha més persones que opten per omplir el seu carret de la compra virtual, i no físic. I és que fer la compra des de casa té els seus avantatges, entre les quals destaquem que és molt més còmode.

Quan van començar a aplicar-se les restriccions per a frenar l'expansió del coronavirus, els supermercats van haver d'adaptar-se i estar a l'altura de les circumstàncies quant a la compra 'en línia', una cosa que en moltes cadenes es va aconseguir, però en unes altres no va acabar de funcionar. Ara, mesos després del confinament domiciliari, part de la població continua optant per fer la compra per Internet.

Així és Amazon Fresh

Amazon sap que fer la compra virtual és una cosa que s'ha popularitzat a Espanya i, per això, no ha dubtat a treure un nou servei que li plantarà cara a les grans cadenes: Amazon Fresh.
Aquest nou servei està pensat per a fer lliuraments en dues hores de dilluns a diumenge. Actualment només es troba a Madrid, però l'objectiu d'Amazon és que s'expandeixi al llarg de tot el territori espanyol durant aquest 2021.

Segons recull el mitjà 'El País', en un curt període de temps també ho estarà a Barcelona. «En unes setmanes estarà disponible a Barcelona, i òbviament ens agradaria portar-ho a molts més clients; el nostre objectiu és arribar a servir a milions de clients en tota Espanya al llarg de 2021, però no puc comentar res sobre plans futurs» explica Camille Bur, la directora d'Amazon Fresh a Espanya.

Actualment, aquest servei es troba disponible al Japó, Itàlia, Alemanya, el Regne Unit i els EUA. Anteriorment, Amazon comptava amb 'Pantry', un servei de supermercat que no va acabar de funcionar. Ara, amb Amazon Fresh, la companyia de comerç 'en línia' va per totes.

Aquest nou servei ofereix més de 10.000 articles entre els quals podem trobar aliments frescos com a ous o gelats. A continuació, t'expliquem quines són les característiques d'Amazon Fresh.

Compra mínima de 15 euros

El primer que has de saber és que Amazon Fresh està destinat a clients Prime. Si no formes part dels clients 'Prime' de la companyia de comerç 'en línia', no podràs fer les teves compres ni accedir als 'enviaments ràpids' (tampoc podràs accedir a altres serveis, com Amazon Prime Vídeo).

El mínim de compra és de 15 euros i l'import que cal pagar per cada comanda és de 3,90 euros. En cas de comprar més de 50 euros, l'enviament serà totalment gratis i es lliurarà en franges de dues hores. Es podran triar les franges durant el dia en què facis la compra i també durant el següent.

D'altra banda, també existeix l'opció de lliurar en franges d'una hora. El preu d'aquest servei és de 7,99 euros en compres inferiors a 50 euros, i de 4,90 euros en compres superiors a 50 euros.

Una àmplia franja horària

Amazon Fresh, a més, té un ampli horari, a diferència de les cadenes de supermercats clàssiques com Carrefour, El Corte Inglés o Mercadona. I és que la companyia de comerç 'en línia' farà enviaments de dilluns a diumenge amb franges des de les 8 fins a les 24.00 hores.

El supermercat que més s'acosta a aquestes franges horàries és 'El Corte Inglés', que reparteix cada dia de la setmana de 10 a 22.00 hores.

Sigui com sigui, tot apunta que aquest nou servei d'Amazon tindrà un gran èxit entre la població i ficarà més pressió a les grans cadenes de supermercats que, en gran part, no acaben de funcionar de manera 'en línia'; una cosa essencial en un país en el qual cada vegada més part de la població opta per omplir el carret virtual i no físic.