El nou producte de Mercadona, clavat a un dels plats estrella de McDonald's

El supermercat valencià ha aconseguit posar a la venda unes patates fregides molt similars a les de McDonald's

Exterior d’un Mercadona situat al passeig Misericòrdia de Reus (Baix Camp)
Mercadona revoluciona al seu públic més jove amb unes noves patates fregides | Mercadona


Mercadona ho ha tornat a fer. La coneguda cadena de supermercats de Juan Roig ha causat furor entre els més joves després de treure a la venda unes patates fregides congelades de la marca Hacendado que no tenen res a envejar a les addictives patates fregides de McDonald's. Mateixa longitud, mateixa textura, però sobretot mateix gust, així són les patates que prometen alegrar les nits d'hamburgueses a milers de joves, i no tan joves.

Després de triomfar amb les seves cremes Deliplus i els productes de neteja, el supermercat d'origen valencià ha volgut conquistar a un públic més jove amb el menjar ràpid. És per això que Roig ha posat a la venda una nova bossa de patates fregides, que ja es pot trobar a la secció de congelats. En concret, estan empaquetades en una bossa verda i són anomenades 'Patatas de corte fino'.

Aquest producte, que pretén revolucionar al públic més fidel de Mercadona, únicament té patates i sal com a ingredients. El seu cost és d'1,35 euros el quilogram. La qualitat dels ingredients i el seu preu han fet d'aquest producte un dels més demandats de Mercadona

Aquestes patates poden cuinar-se al forn o a la paella, amb oli d'oliva o de gira-sol. Per a aquells que volen cuidar la seva dieta, cal destacar que les patates de Mercadona són molt menys calòriques que les de McDonald's: tan sols aporten 152 kcal per 100 grams, en canvi, les de la franquícia de menjar ràpid aporten 231 kcal per cada 80 grams.

Mercadona, seguidor de tendències

Hacendado ha aconseguit convertir-se en una de les marques més valorades d'Espanya. Ha aconseguit captivar a tots els seus consumidors pel seu baix cost però, sobretot per la qualitat dels seus productes. És per això que no és estrany que la cadena hagi decidit apostar per vendre patates fregides i dirigir-se a un públic més jove.

Sens dubte, Juan Roig sap escoltar i observar les necessitats de la població: des de desinfectants per la Covid-19 fins a patates fregides. Sembla que l'amo de Mercadona ha decidit aprofitar el tancament de l'hostaleria i la baixada de consum en les cadenes de menjar ràpid per avançar per la dreta a McDonald 's.

Tot i que ja fa diversos mesos que es poden trobar en els diferents supermercats Mercadona, aquestes patates fregides han obtingut l'èxit, ara, coincidint amb el tancament de l'hostaleria i el mític #Yomequedoencasa. Ara bé, les patates fregides no són l'únic producte que Mercadona ha decidit imitar aconseguint robar cert mercat a la competència. Perfums, cremes, galetes... no hi ha producte que no triomfi en vendes. 

És per això que, cada vegada és més habitual veure com els productes Hacendado van envaint el supermercat, guanyant cada vegada més fans. I és que Juan Roig escolta al seu públic, és per això que no dubta a renovar les seves prestatgeries incloent nou productes que puguin satisfer les necessitats dels seus consumidors.  


Comentaris

envia el comentari