El motiu pel qual mai trobes el millor formatge de Mercadona

La companyia valenciana revela el motiu pel qual és difícil trobar en estoc el formatge 'viejo tostado Entrepinares'

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
El motiu pel qual mai trobes el millor formatge de Mercadona | MERCADONA


Tots sabem que Mercadona és un dels supermercats més populars entre la població gràcies als seus productes de qualitat a un preu assequible. La companyia valenciana triomfa a les xarxes socials i arrasa en vendes quan posa a la venda un nou producte. 

Qui no coneix el guacamole de Mercadona o els productes Deliplus més 'top'? Gràcies a aquests èxits, alguns dels productes d'alimentació causen bogeria quan desapareixen de les prestatgeries dels supermercats Mercadona. 

Hi ha moltes vegades que la companyia valenciana descataloga alguns productes, però, gràcies a la insistència dels consumidors, tornen a posar-los a la venda. I hi ha altres vegades en què el producte desapareix durant uns mesos perquè necessita un cert període per poder tornar a sortir a la venda.  De fet, això mateix passa amb el formatge 'viejo tostado Entrepinares', que forma part de la llista dels millors productes làctics de la companyia.

El formatge 'viejo tostado Entrepinares'

El formatge 'Entrepinares' és un dels productes de Mercadona amb més afalacs a les xarxes socials, on podem trobar comentaris com els següents:

  • «No sé si realment som conscients de com està de BO el formatge 'viejo tostado' del #Mercadona. És que és una passada»
  • «Està increïble. Buscant a internet, va guanyar un premi i tot, està entre els millors formatges del món»
  • «Gràcies @Mercadona per portar un dels millors formatges que he tastat en la meva vida, si algú vol tastar-lo és el formatge 'viejo', està embolicat en plàstic groc i no és gens fort»
  • «El recomano per picar a casa: formatge 'viejo tostado' de Mercadona. No és don Apolonio ni payoyo, però és brutal»

Aquests són alguns dels comentaris que podem trobar a Twitter i amb els quals podem comprovar que el formatge d''Entrepinares' és tot un èxit a Mercadona.

El motiu pel qual no trobes el formatge

No obstant això, durant les últimes setmanes també hem pogut comprovar com alguns consumidors han preguntat sobre aquest producte tan popular. «Heu retirat el formatge? No el trobo ni a l'aplicació», ha preguntat una usuària a Twitter.

Mercadona no ha dubtat en respondre i explicar el motiu: «Aquest formatge és un producte que necessita 10 mesos de curació i, per tant, no podem disposar sempre del formatge, ja que hem de complir amb els mesos de curació que necessita el producte».


Per què és tan popular aquest producte?

El formatge 'viejo tostado Entrepinares' és un dels més demandats i populars de la companyia valenciana per la seva qualitat i el seu preu. De fet, aquest formatge va guanyar el premi Super Gold en els World Cheese Awards 2018, un concurs internacional de molt prestigi.

El jurat, que estava format per 230 experts de diferents països, va atorgar-li el lloc número 13 del rànquing dels millors formatges del món. Tot un mèrit, ja que es van presentar 3.742 formatges de tot el món.

El seu gust és intens i ferm, i és d'alta maduració; per aquest motiu, necessita 10 mesos de curació i en conseqüència es fa difícil trobar-lo en moltes botigues Mercadona del país. 


Comentaris

envia el comentari