Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

La nova ganga de Lidl per planxar ràpid i sense esforç per 17 euros

Aquest petit electrodomèstic compleix 4 funcions en 1: t'ho perdràs?

Lidl torna a triomfar amb un article que t'ajudarà a planxar totes les teves peces d'una forma fàcil i ràpida. Malgrat el cop amb Thermomix, la companyia alemanya no s'ha ensorrat i segueix venent articles 'top' a un preu realment assequible.

Si bé Lidlens va sorprendre venent un mòbil per tan sols 70 euros, aquest cop ens presenta un article que compleix 4 funcions en 1 i que arrasarà en vendes, tal com ho va fer la planxa vertical, entre molts electrodomèstics populars de la companyia alemanya.

El raspall de vapor 4 en 1

Aquesta vegada és el torn del raspall de vapor 4 en 1, amb el qual t'oblidaràs dels maldecaps que produeix planxar peces difícils com les camises. I és que amb aquest petit electrodomèstic aconseguiràs planxar de forma fàcil i ràpida la roba.

Aquest raspall de vapor té 1.000W de potència i compleix amb 4 funcions diferents, fet que la converteix en un element perfecte per vaporitzar les peces que estiguin penjades en perxes. El raspall de vapor de Lidl és capaç de planxar, vaporitzar (amb funció 'cop de vapor'), raspallar i fins i tot de treure les pelusses. Com et quedes?

Aquest petit electrodomèstic, a més, compta amb un termòstat de regulació contínua i està llest per usar en tan sols 60 segons. També té un dipòsit d'aigua desmuntable d'aproximadament 70ml i, a més, compta amb un suport per recolzar el raspall en els moments en què facis pauses mentre estiguis planxant.

El gran punt a favor d'aquest raspall de vapor de Lidl és, sens dubte, que no es necessita una taula per planxar, per la qual cosa t'estalviaràs diners, temps i espai. El preu d'aquest aparell de la marca 'Silvercrest' és de 16,99 euros i es pot aconseguir a la pàgina web de Lidl

Altres opcions de Lidl

Encara que aquesta opció és la que més ens ha cridat l'atenció pel seu preu i utilitat, Lidl compta amb altres alternatives per a un planxat ideal de roba.

Raspall de vapor 1300 W

Si el que vols és un raspall de vapor amb molta potència per planxar les teves peces, Lidl també t'ho posa fàcil amb el seu raspall de 1.300W. Aquest petit electrodomèstic, també de la marca 'Silvercrest' és perfecte per vaporitzar sobre les peces que estiguin penjades en perxes.

A més, compta amb un botó de vapor continu i amb la funció d'apagada automàtica després de 15 minuts sense usar-se. El preu d'aquest raspall de vapor és de 22,99 euros i també es pot comprar a la pàgina web de Lidl.

Planxes de vapor

I si ets més de les planxes clàssiques de tota la vida, no et preocupis: Lidl també ha pensat en tu. En primer lloc, la companyia alemanya té la planxa de vapor 'Singer', que compta amb una potència de 2.200 W i una rotació de 360º.

La capacitat del seu dipòsit és de 250ml i compta amb una base de planxa de ceràmica. El seu preu és de 19,99 euros i pots fer-te amb ella a través de la pàgina web de Lidl.

D'altra banda, la companyia alemanya també compta amb altres opcions, com la planxa de vapor 'Braun TS340C' de 2000W. Aquest electrodomèstic té «una sortida de vapor eficient i optimitzada» i compta amb una cera de ceràmica que és ideal perquè la calor es distribueixi per tota la superfície.

A més, aquesta planxa Braun també compta amb un sistema antidegoteig i un sistema anticalç automàtic. El preu d'aquest producte és de 29,99 euros i es pot comprar a la pàgina web de Lidl.