Vista panoràmica d'un centre de El Corte Inglés

El Corte Inglés: 4 peces de somni per menys de 15 euros

Les segones rebaixes deixen les peces de roba d'El Corte Inglés amb preus realment assequibles


El Corte Inglés és un dels grups de distribució més populars del país. Les seves grans superfícies ens ofereixen tota classe d'articles i seccions, entre les quals podem trobar supermercats, electrodomèstics, electrònica o moda.

Avui volem parlar-vos de la secció de moda d'El Corte Inglés, que destaca per la seva qualitat i, ara, també pels seus preus assequibles. Amb les segones rebaixes, hi ha una gran varietat de peces amb preus realment assequibles, però volem destacar-vos 4 d'aquestes peces. Així doncs, a continuació us presentem el nostre 'top 4' amb peces 'bones, boniques i barates'. 

L'abric 'top' de la temporada

Tot i que estem molt a prop de la primavera, cal aprofitar les rebaixes per comprar roba d'hivern, tant per aquestes últimes setmanes com per a l'any vinent. Si pots estalviar-te diners, fes-ho. 

La marca 'Vero Moda' ha rebaixat un dels seus abrics de cremallera. Aquest abric, amb butxaques invisibles, està disponible en color marró, blau i negre. L'abric de 'Vero Moda' està tenint molt d'èxit per ser còmode, calent i lleuger. El seu preu original és de 39,99 euros, però ara pots trobar-lo per 12,99 euros. No està malament, oi?

Fotografia de l'plumífer d'El Corte Inglés
Combina l'abric amb els teus 'looks' preferits | El Corte Inglés


Els pantalons més 'trend'

Si necessites pantalons o faldilles per donar la benvinguda a la temporada primavera-estiu, a El Corte Inglés trobaràs les peces perfectes.

La marca 'Only' té disponible uns pantalons molt 'top' a un preu realment assequible. Aquest pantaló d'estil 'culotte', destaca per ser de tall ample i 'midi'. A més, té uns botons que aporten elegància i, per si no n'hi hagués prou, estan confeccionats amb polièster reciclat.  

Aquest model, que està disponible en color 'camel', és tot el que necessites per encarar la temporada primavera-estiu, per anar a la feina, a classe o per teletreballar. El seu preu és de 9,99 euros, mentre que el seu preu original era de 34,99 euros. Què et sembla?

Fotografia de pantalons d'El Corte Inglés
Ideal per combinar amb 'tops' i camises de color blanc | El Corte Inglés


El vestit perfecte per a la primavera

Algú ha dit 'primavera'? Com dèiem, les rebaixes de gener i febrer són la millor opció per renovar el nostre armari i aconseguir peces d'escàndol a preus realment assequibles.

Una de les nostres seleccions és, sens dubte, el vestit de flors de màniga llarga de la marca 'Green Coast'. Aquest model és tot el que necessites per als mesos primaverals. Per aconseguir un resultat perfecte, es recomana combinar-lo amb uns botins de color negre. 

Aquest vestit d'El Corte Inglés està disponible en color negre amb estampat de flors grogues, vermelles i blanques, i té un preu rebaixat de 9,99 euros (el preu original era de 25,99 euros).

Fotografia de el vestit de flors d'El Corte Inglés
No busquis més: aquest és el vestit ideal per a la primavera | EL Corte Inglés


La peça bàsica que et protegirà del fred

Una altra opció que ens ha encantat és el jersei bàsic de dona amb coll de cigne de la marca 'Easy Wear'. És una peça imprescindible durant les setmanes de més fred. Per tal de marcar tendència, es recomana combinar-lo amb faldilles i 'jeans' bàsics. 

Aquest jersei estava disponible en una gran quantitat de colors, tot i que ara mateix només podràs trobar-lo en color rosa, blau cel i color 'camel'. El seu preu és de 4,99 euros (el preu original era de 9,99 euros). T'ho pensaràs dos cops? 

Fotografia de el jersei d'El Corte Inglés
Aquest model és perfecte per combinar amb els 'looks' més bàsics | El Corte Inglés