Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona

Fabricat a Catalunya: La novetat més 'top' que posa a la venda Mercadona

El producte està fabricat al Baix Llobregat i ja es pot trobar a tots els supermercats

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, llança la col·lecció limitada SOS Nails per a cuidar les ungles. La sèrie, que es compon de dos productes independents, està pensada per a protegir i hidratar les ungles i les cutícules. A més, es tracta d’un producte fabricat a Catalunya, concretament al Baix Llobregat, que es pot trobar en qualsevol establiment físic o en la seva web.

Mercadona té la solució per a ungles cutícules fetes malbé

D'una banda, hi ha l’Hydragel Nails & Cuticles, un gel hidratant amb olor de cirera i d'absorció ràpida per a ungles i cutícules fetes malbé, i de l'altra, B.B. Nails, un esmalt que ajuda a mantenir les ungles protegides i hidratades, amb un aspecte molt natural.

La col·lecció està disponible a totes les botigues de la companyia des de finals de gener i de manera limitada. L’elabora el proveïdor Totaler You Cosmetics a les seves instal·lacions de Gavà (Baix Llobregat) que proveeix Mercadona d’esmalts i complements per a les ungles, entre altres productes.

El nou i barat cosmètic de Mercadona

Mercadona s’està posant les piles per oferir als seus ‘caps’ (clients) un nou ‘look’ de cara a la sortida de l’hivern. La companyia valenciana va fer el propi amb un altre producte de bellesa.

En aquesta ocasió, Mercadona va posar a la venda el potenciador ‘Antiox’ amb Vitamina C. El producte serveix per a difuminar taques i donar brillantor a la nostra pell. A més, també unifica el to del cutis i hidrata la pell. En un moment on la mascareta és el complement imprescindible pel nostre rostre, els productes de Mercadona fan que la pell torni a brillar com abans i a cuidar-la per aquests moments on sembla que al fred li queda poc temps al nostre país.

El producte es pot adquirir per sis euros, i ve inclosa una caixa que conté cinc ampolles de 3 mil·lilitres cadascuna. Això sí, i tal com informa Mercadona, un cop s’obri una ampolla s’haurà d’aplicar abans que passin 48 hores per obtenir uns resultats òptims.