Cartell Mercadona

La nova crema de Mercadona que protegeix la teva pell en dies de fred: feta a València

La cadena valenciana ha posat a la venda una crema ideal per a aquest hivern

Bones notícies per als amants de les compres. L'entrada de l'hivern ha suposat moltes coses, entre elles, que la nostra pell es pugui veure maltractada per la sequedat que provoca les baixes temperatures associades a aquesta estació.

I ara ens trobem en un moment clau per tenir cura de la nostra pell amb productes que estiguin a l'abast. Per això, no hi ha res millor que el fet d'apostar per la nova crema de Mercadona, que sembla que està arrasant entre totes les clientes pels seus beneficiosos efectes.

Mercadona té la crema perfecta per tractar la pell

Amb la intenció que els seus clients puguin fer front al fred, Mercadona ha llançat una nova crema Green Caviar sota la marca Deliplus. Destaca per la seva ràpida absorció que, a més, combina amb la sensació de confort que deixa sobre la pell després d'aplicar-la.

Així mateix, permet regenerar la pell i estimular la síntesi de col·lagen, actuant així com una crema facial antiedat. Això és possible gràcies als seus ingredients, entre els quals destaca l'alga caulerpa lentillifera. I és que el seu ús és clau per a les propietats antiedat, antioxidants, antiinflamatòries i higroscòpiques.

Muntatge de la crema Green Caviar de Mercadona.
Ideal per combatre el fred i les marques associades al pas del temps. | CatalunyaDiari
 

Per si no n'hi hagués prou, aquesta crema estarà disponible en format refill. És a dir, els consumidors hauran d'emplenar el pot de vidre cada vegada que es vulguin tenir més crema. D'aquesta manera, Mercadona aposta una vegada més per la frenada del malbaratament d'envasos que, majoritàriament, són de plàstic.

Com és comú des de fa un temps, la cadena valenciana està apostant per productes a la seva secció de Perfumeria que permetin els recanvis. En aquest cas, el Proveïdor Totaler RNB ha estat l'encarregat de la seva producció a les instal·lacions ubicades a La Pobla de Vallbona, a València.

Busca respectar una de les seves màximes: el reciclatge

Mercadona ha anunciat diverses vegades que un dels seus principals propòsits és reduir el seu impacte sobre el medi ambient. Per això, les últimes novetats que s'han anat llançant busquen mantenir aquest compromís, com passa amb la crema Green Caviar Deliplus.

Tot això es deu a la seva Estratègia 6.25, la qual és duta a terme per la cadena valenciana des de 2019. Els seus principals objectius són reduir un 25% de plàstic en els envasos que comercialitzen, poder reciclar-los i gestionar els residus restants.

Per aconseguir-ho, l'empresa ha format els més de 90.000 clients i ha transmès els seus ideals als proveïdors, els quals treballen per poder complir aquestes noves necessitats. La data que s'han marcat per aconseguir-ho és el 2025, per la qual cosa no queda tant perquè vegem Mercadona complir amb el seu objectiu.

Les 6 mesures per un Mercadona més verd

Per aconseguir el seu propòsit, la cadena duu a terme 6 accions per aconseguir-ho i algunes ja van entrar en vigor fa uns anys.

- La primera és l'eliminació de les bosses de plàstic d'un sol ús a totes les seccions.

- La segona busca eliminar el plàstic d'un sol ús.

- La tercera pretén disminuir el plàstic dels envasos.

- En el cas de la quarta, la cadena cerca afavorir que els seus envasos siguin reciclables.

- La cinquena és la de reciclar els residus de plàstic a les botigues, serveis a domicili i en línia.

- La sisena, i última, aposta per la tasca de formar i informar sobre com separar a casa les escombraries, aconseguint així que els seus clients puguin interessar-se pel reciclatge.

I no només això, sinó que també compta amb diverses botigues que han estat adaptades amb el concepte 6.25, tant a Espanya com a Portugal, on es poden observar notablement tots els avenços de l'Estratègia 6.25.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp