Decathlon

La nova jaqueta de 30 euros de Decathlon amb la qual és impossible mullar-se: 5 colors

Si no vols passar fred aquest hivern i, a més, et vols protegir de la pluja, no et pots perdre aquesta proposta de Decathlon

Encara que és possible que el fred hagi trigat més a arribar en comparació amb altres anys, per fi és aquí. I aquesta nova jaqueta de Decathlon es pot acabar convertint en la teva millor aliada. Es tracta d'una peça ideal per a aquests dies de tardor i, sobretot, per a la temporada d'hivern.

 

A l'hivern, és important vestir amb roba adequada per poder gaudir a l'aire lliure. Les jaquetes poden convertir-se en excel·lents opcions, especialment si han estat degudament dissenyades per protegir-nos bé del fred. Un bon exemple el trobem en aquesta opció disponible a les botigues de Decathlon.

 

Quina és la nova jaqueta de Decathlon ideal contra el fred i la pluja?

Per un preu de només 30 euros, la popular cadena de roba esportiva Decathlon ens ofereix per a aquesta temporada d'hivern una meravellosa jaqueta que, gairebé amb total seguretat, t'encantarà.

 

Es tracta d'una jaqueta impermeable per a dona, desenvolupada sota la coneguda marca Tribord. De disseny nàutic, està confeccionada per la marca per a la navegació costanera amb temps tempestuós i fred.

Foto d'una model posant amb la jaqueta rosa de Decathlon.
Pot convertir-se en un imprescindible per aquest hivern. | Decathlon
 

De fet, a l'hora de protegir davant de les inclemències del temps, com la pluja, té un coll elevat i un tancament de cremallera de plàstic injectat, amb una pràctica solapa interior. Gràcies a aquests elements, és molt més complicat experimentar qualsevol classe d'inconvenient meteorològic.

 

A més, no hi ha cap mena de dubte que això és molt útil. Saps per què? Perquè evita l'oxidació típicament produïda per la sal, per això és ideal com a roba protectora per navegar.

Altres característiques d'aquesta jaqueta

Encara que la seva relació qualitat-preu sigui totalment destacable, també cal tenir en compte algunes altres característiques. Gràcies a elles, s'està convertint en la peça ideal.

 

També té una caputxa molt útil, ja que és possible ajustar-la tant en profunditat com en alçada. I una pràctica visera amb cinta que proporciona un nivell de protecció òptim, a més a més d'una bona subjecció.

Foto d'una model amb la caputxa de la jaqueta del Decathlon posada.
La jaqueta té una caputxa molt còmoda. | Decathlon
 

Pel que fa a altres característiques interessants, cal esmentar que compta amb dues butxaques amb cremallera ubicades a la part davantera. Per això és útil per guardar al seu interior qualsevol objecte.

 

Però també compta amb una butxaca interior, que trobem ubicada a la zona esquerra, que es tanca fàcilment amb l'ajuda d'una tira de velcro. Això és molt útil a l'hora de guardar coses a dins, sense ser visibles.

 

Per què val la pena?

Tot i que hem analitzat anteriorment algunes de les principals característiques d'aquesta jaqueta, a continuació et comentem i resumim altres avantatges interessants.

 

Per exemple, és molt útil per fer-la servir sota la pluja. Segons la marca, és capaç de suportar fins a 2 hores amb pluja (cal tenir en compte, això sí, que les butxaques no són impermeables).

També és transpirable, per la qual cosa limita la condensació i l'aigua pot lliscar fàcilment per la superfície. Encara millor, si gaudeixes navegant per la costa marina, has de saber també que ha estat confeccionada amb material resistent a l'aire i a l'aigua salada.

 

I, finalment, compta amb un pràctic paravents, així et sentiràs més protegida. D'aquesta manera, té un teixit revestit de qualitat que disminueix l'efecte de refredament a conseqüència del vent.

Primer pla de la jaqueta de color rosa del Decathlon.
Amb aquesta jaqueta no tindràs fred. | Decathlon
 

També has de tenir en compte un altre detall no menys important: té un preu de només 31,99 euros. I està disponible en cinc colors, per la qual cosa és molt probable que trobis la teva opció preferida.

 

D'altra banda, també es pot trobar en un bon nombre de talles, des de la talla XS (la més petita disponible), fins a la talla XL. Així que ja pots trobar i triar entre aquella opció que més t'agradi, perquè la mida serà el menys important.