Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Persona donant l'ok a Lidl

La nova solució de Lidl que causa furor: ho voldràs a casa teva

L'estiu és la millor època per gaudir de menjars a l'aire lliure i ara ho pots fer sense por de les taques

Lidl és un supermercat que s'ha posicionat com a favorit de molts. No només es destaca per la seva àmplia oferta de productes alimentaris, sinó també per la variada gamma d'articles per a la llar.

Entre aquests, hi ha unes estovalles multiusos que ja s'han convertit en l'opció més popular. Sobretot, per als que busquen combinar estil i practicitat a taula. És antitaques i ideal per menjar a l'aire lliure de l'estiu.

Aquestes són les estovalles de Lidl que no pot faltar a la teva taula

El producte de què parlem és les estovalles rectangular estampat de Lidl. És una peça que destaca pel disseny modern i atractiu i que està disponible en diversos estampats. És a dir, encaixarà sempre a la teva taula.

Taula amb estovalles vermelles i blanques amb patró geomètric davant d'un edifici borrós.
Aquestes estovalles estampat causa sensació a Lidl | Lidl

Aquestes estovalles s'adapta a diferents estils de decoració, des dels més clàssics fins als més contemporanis. Els patrons i els colors han estat seleccionats amb cura per aportar un toc d'elegància i frescor a qualsevol menjador.

Un dels aspectes més valorats de les estovalles rectangular estampat de Lidl és la qualitat dels seus materials. Fabricades amb un 100% de polièster i folre de polipropilè, aquestes estovalles ofereix una excel·lent durabilitat i resistència.

El polièster proporciona una major resistència a les taques i arrugues, la qual cosa assegura que les estovalles mantingui la seva aparença impecable durant molt de temps.

Taula de fusta amb estovalles de quadres blancs i negres.
També està disponible en tons com el gris | Lidl

Les estovalles de Lidl és fàcil de mantenir i molt versàtil

El manteniment de les estovalles rectangular estampat de Lidl és senzill i pràctic. Gràcies a la seva composició, aquestes estovalles és fàcil de rentar i assecar. Això t'ajudarà a tenir-lo sempre llest quan ho necessitis.

Pot ser rentat a màquina a un màxim de 30º, cosa que facilita la neteja regular sense risc de danyar el teixit. A més, la seva resistència a les arrugues permet que sempre es vegi presentable amb un mínim esforç.

Taula rectangular amb estovalles verdes de patró geomètric i potes de fusta.
És antitaques i té un preu de 4,99 euros a Lidl | Lidl

Les estovalles rectangulars estampats de Lidl no només són ideals per a l'ús diari, sinó que també són perfectes per a ocasions especials. El disseny elegant el converteix en una excel·lent opció per a sopars familiars, reunions amb amics o celebracions festives.

A més, la seva mida rectangular el fa adequat per a taules de diferents dimensions, proporcionant una cobertura completa i uniforme. Està disponible en tons com el vermell, el gris i el verd.

Un altre dels aspectes que més criden l'atenció és el preu. En aquest cas, et pots fer amb ell per només 4,99 euros a Lidl. Com indiquen a la seva web, val més que t'afanyis, ja que s'està esgotant a un ritme extraordinari.