Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Noia pèl-roja i supermercat Lidl

Les xarxes embogeixen amb aquest producte de Lidl: una cabellera perfecta per pocs diners

Si et vols unir al mètode curly aquest estiu, aquest arrissador de cabells de Lidl és tot el que necessites per triomfar

Si estàs buscant un arrissador de pèl que combini qualitat, eficiència i un preu accessible, el arrissador de pèl de Lidl és ideal per a tu. Aquest producte ha guanyat popularitat entre els consumidors per la seva capacitat per crear rínxols definits i duradors, sense danyar els cabells.

El supermercat, conegut per oferir productes de qualitat a preus molt accessibles, cada cop és més popular per la seva secció de bellesa. En aquest cas, ha estat aquest nou utensili per als cabells el que s'ha endut tota l'atenció.

Així és el arrissador de pèl de Lidl que no et pots perdre

El arrissador de pèl de Lidl destaca pel disseny ergonòmic i la facilitat d'ús. Amb un diàmetre de 10 mm, aquest arrissador és perfecte per crear rissos petits i definits, ideals per a qualsevol tipus de cabell.

Arrissador de cabell rosa i daurat davant d'un edifici borrós.
Aquest és el arrissador de cabells que triomfa a Lidl | Lidl

A més, el seu revestiment ceràmic assegura una distribució uniforme de la calor, cosa que protegeix el teu cabell del dany i li dona un acabat brillant i saludable. El trobaràs a rosa/taronja i negre/turquesa.

Un dels principals avantatges del arrissador de pèl de Lidl és la seva tecnologia avançada. Aquest arrissador compta amb un sistema d'escalfament ràpid que et permet assolir la temperatura desitjada en pocs segons.

Així mateix, el control de temperatura ajustable et permet escollir el nivell de calor adequat per al teu tipus de cabell. Així evitaràs el risc de cremades o danys. Té 7 nivells diferents des dels 120 fins als 200 º.

Arrissador de cabell amb barril prim i mànec negre amb botons turquesa.
Està disponible en dos tons perquè triïs el teu | Lidl

Aquest arrissador de Lidl és fàcil d'usar i molt segur

El arrissador de cabells de Lidl està dissenyat pensant en la comoditat de l'usuari. El seu cable giratori de 360 graus et permet moure't amb llibertat mentre pentines, evitant embolics i facilitant el procés.

D'altra banda, compta amb una punta freda que et permet manipular el arrissador sense risc de cremades. El vostre apagat automàtic després de 60 minuts d'inactivitat és una característica addicional que garanteix la vostra seguretat.

Triar el arrissador de pèl de Lidl és optar per un producte d'alta qualitat a un preu accessible. En aquest cas, et pots fer amb ell per tan sols 12,99 euros a la web del supermercat. Sens dubte, una gran oportunitat per invertir a un preu dʻescàndol.