Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona de pèl castany i samarreta rosa, sorpresa, amb les mans als costats de la cara sobre fons de Lidl

Aquest és el producte que està arrasant a Lidl: ideal i a meitat de preu

Es convertirà en l'accessori perfecte per a les vacances d'estiu i per a qualsevol altra escapada tot l'any

Si cerques una tenda de campanya espaiosa i còmoda per a les teves escapades familiars, Lidl ha llançat la millor solució. Amb l'estiu ja a sobre, promet ser la favorita de la temporada per als amants de l'aire lliure.

Aquest nou producte del supermercat és una opció que no podeu passar per alt. Disponible a la botiga online de la cadena alemanya, combina qualitat, funcionalitat i bon preu. Té un descompte de quasi el 50%.

Així és la tenda de campanya de Lidl que tothom vol

La tenda de campanya familiar High Peak de Lidl està dissenyada per allotjar còmodament sis persones. Amb un ampli espai interior, aquesta botiga permet que tots els membres de la família tinguin el seu lloc per dormir i guardar les seves pertinences. A més, compta amb una alçada suficient perquè els adults puguin moure's amb facilitat dins de la botiga.

Tenda de campanya grisa davant d'un edifici borrós.
La tenda de campanya High Peak és la favorita de Lidl | Lidl

Un dels aspectes més destacats d'aquesta tenda de campanya és la qualitat dels materials. Fabricada amb polièster resistent a l'aigua, la botiga garanteix protecció contra la pluja i el vent, assegurant que la teva família estigui sempre seca i còmoda. Les varetes de fibra de vidre proporcionen una estructura robusta i estable, capaç de suportar condicions climàtiques adverses.

Aquesta botiga familiar de Lidl es caracteritza per la facilitat de muntatge i desmuntatge. Gràcies al disseny intuïtiu ia les instruccions clares, podràs armar-la en pocs minuts, encara que no tens experiència prèvia a acampar. Això és especialment útil quan arribes al campament al capvespre o en condicions climàtiques desfavorables.

Un disseny increïble a un preu molt competitiu

La ventilació és un factor crucial a qualsevol tenda de campanya, i Lidl ho ha tingut en compte en aquest model. La botiga té diverses finestres i obertures de ventilació que permeten una circulació d'aire adequada. Així, s'evita la condensació i manté l'interior fresc i confortable.

Una tenda de campanya grisa amb una finestra de malla i detalls en blau.
Aquesta botiga destaca pel seu disseny i gran capacitat | Lidl

El disseny de la tenda de campanya familiar de Lidl no només és atractiu, sinó també molt funcional. Inclou butxaques interiors per guardar-hi objectes petits i mantenir l'espai organitzat. A més, l'entrada principal està equipada amb una mosquitera, cosa que permet gaudir de l'aire fresc sense preocupar-se dels insectes.

Un dels atractius més importants d'aquesta tenda de campanya és el preu. Lidl ofereix aquest producte per només 99,99 euros quan abans en costava 169,99. Això la converteix en una opció accessible per a famílies que volen gaudir de la natura sense gastar una fortuna.