Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Nou supermercat de Mercadona a Castellar del Vallès

Mercadona ho torna a fer: estrena un producte i es ven millor que altres de marca

La banda lubricant aporta vitamina E i àloe per a una afaitada més còmoda

Les noves maquinetes d’afaitar Precision System 5 de Mercadona
Precision System 5, la nova maquineta d'afaitar de cinc fulles de Mercadona | Mercadona

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online valenciana, ha llançat la seva nova maquineta d'afaitar de cinc fulles Precision System5. La bona acollida que ha tingut es demostra amb la venda de 3.000 unitats al dia a tota la cadena, comptant la màquina, els recanvis de quatre unitats i el lot de tots dos productes.

Les cinc fulles i el capçal basculant permeten arranar al màxim i la fulla de precisió posterior facilita l'afaitada de zones difícils, com sota el nas o les patilles. A més, la banda lubricant aporta vitamina E i àloe per a una afaitada més còmoda.

Tots els detalls sobre la nova maquineta d’afaitar Precision System 5

Precision System5 és el resultat d'un procés de coinnovació, en què s'han fet proves amb els clients fins a aconseguir una valoració òptima per tots. A més, és l'única del mercat que es fabrica sense plàstic a l'envàs.

Mercadona presumeix de maquineta d’afaitar a les seves xarxes i recorda els seus avantatges principals. Així, la nova maquineta que es pot adquirir als supermercats Mercadona té un mànec ergonòmic i antilliscant, així com un retallador de precisió per a aquells llocs on és més difícil accedir. La Precision System 5 és apta per a tota mena de pells, fet que la corona com una de les millors maquinetes d’afaitar del mercat.

A més, Mercadona ha utilitzat les seves xarxes per respondre als dubtes dels seus clients i ha aclarit el preu de la maquineta Precision System 5. Així, la maquineta d’afaitar es podrà obtenir a Mercadona per un preu de 4,95€ a la península i les illes Balears i 3,95€ a l’arxipèlag canari.

D’igual manera, les primeres persones que han provat la maquineta han escrit a Mercadona per a confirmar que s’obtenen grans resultats per un preu reduït.