Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid

El 'look low cost' de Paula Echevarría que triomfa a Instagram

Pots vestir-te com la 'influencer' si compres a Primark i a H&M
Paula Echevarría caminant pels carrers de Madrid
Paula Echevarría té més de 3 milions de seguidors a Instagram | GTRES

Paula Echevarría ha tornat a triomfar amb un dels seus 'outfits' que ha lluït a Instagram. La 'influencer', que està esperant un fill del seu marit Miguel Torres, segueix molt activa a les xarxes socials, on presumeix de peces i 'looks' que solen guanyar-se el cor de moltes i molts dels seus 'followers'.

Encara que ens encanten tots els 'looks' de l'actriu, la veritat és que hi ha peces que ens enamoren a primera vista i, per tant, les volem al nostre armari. Des de Catalunya Diari, sempre us informem dels 'looks' de l'actriu. Aquesta vegada volem ensenyar-vos un abric de Primark, elegant i còmode, i un jersei de la botiga H&M, un bàsic que et protegeix del fred. Ara bé, si és cert que ens agrada tot el 'look', nosaltres ens quedem amb l'abric i el jersei.  

L'abric de Primark

Paula Echevarría ha lluït un abric llarg de color gris i folgat. Aquest abric, a més de donar elegància a qualsevol 'look', és ideal per protegir-te del fred.

Els abrics 'oversize' són una tendència que ens teletransporten a les pel·lícules d'època on el protagonista és un detectiu misteriós. Aquests abrics són coneguts com a 'trench coat', és a dir, una gavardina. 

La jaqueta que ha lluït Paula Echevarría és de Primark i té un preu de 40 euros. Ara bé, si no t'agrada el color gris, la cadena irlandesa t'ofereix altres models de gavardines en tots els colors. Estem segurs que aquesta gavardina serà un 'must' durant l'hivern i la tardor, ja que, a més de Paula Echevarría, l'han lluït altres usuàries d'Instagram.

Jersei d'H&M

A més d'aquesta gavardina de Primark, Paula Echevarría ha completat el 'look' amb una peça de la botiga H&M. L'actriu ha escollit un jersei bàsic per vestir els dies més freds. Aquest jersei sembla molt còmode i calent i, a més, és molt fàcil de combinar amb altres peces. 

Fotografia de l'jersei de H & M
Aquest jersei és perfecte per combinar amb 'jeans' bàsics | H & M

El jersei canalé d'H&M també és 'oversize', les seves espatlles fan caiguda i, a més, té unes obertures laterals molt 'top'. Cal destacar que està fet amb polièster reciclat.

El preu d'aquest jersei és de 21,99 euros en rebaixes (el seu preu original era de 39,99 euros) i pots trobar-lo en tres colors: gris, verd i blanc. És ideal per combinar amb pantalons ajustats i amb faldilles de tub. Què et sembla?

El 'look' complet

L'actriu ha completat el seu 'outfit' amb uns texans de la línia premamà d'H&M, que també ha mostrat Instagram. Encara que no sabem exactament de quin model es tracta, la cadena sueca té una gran varietat de pantalons premamà.

Paula Echevarría ha optat per uns 'jeans' foscos, que ha complementat amb unes botes de Mou Boots, una bossa de Prada i unes ulleres de sol de Hawkers CO.

Com a resultat, tenim un 'look' gris que contrastarà a la perfecció amb els dies grisos i ennuvolats, i unes peces que, per separat, salvaran tots els teus 'looks' hivernals i de tardor. Nosaltres ens quedem amb la gavardina de Primark i el jersei d'H&M. I tu, amb quina et quedes?