Exterior d’un Mercadona situat al passeig Misericòrdia de Reus (Baix Camp)

La col·lecció inèdita de Mercadona que pots aconseguir durant un temps limitat

Notes que les teves ungles estan resseques i febles? Aquests nous productes 'Deliplus' ajudaran a hidratar i mantenir-les fortes

Mercadona ha llançat una nova col·lecció 'Deliplus' que t'encantarà. La popular companyia ha aconseguit guanyar-se el lloc com un dels supermercats més populars del país a causa de la seva gran varietat de productes, entre els quals no només destaquen articles d'alimentació com els 'macarons' i altres productes exclusius, sinó que també ho fan els productes 'Deliplus'.

I és que gràcies al seu catàleg de cosmètics, que es poden trobar a preus molt assequibles, però que no tenen res a envejar als de les marques de luxe, la cadena de supermercats ha aconseguit posicionar-se com un referent en el món de la cosmètica 'low cost'.

De fet, molts dels seus productes aconsegueixen convertir-se en 'virals' i arrasen entre 'YouTubers' i 'influencers' enfocades en el tema de la cosmètica. Un dels articles que més triomfen en xarxes són, sens dubte, els seus pintaungles.

I és que des dels últims anys la moda de les ungles ha agafat popularitat i actualment està en plena expansió. Cada vegada més persones opten per unes ungles estil Rosalia, amb tot el que això implica: hi ha productes que s'utilitzen per a alguns processos que poden ser nocius per a la salut de les nostres ungles i pot fer que es vegin més febles o es trenquin.

A part d'aquesta tendència, l'ús de gel hidroalcohòlic s'ha disparat a causa de la pandèmia del Coronavirus i això fa que la pell de les nostres mans es ressequi i empitjori, però també empitjora la salut de les nostres ungles. I, si a això li sumem les baixes temperatures que hi ha durant les setmanes d'hivern, el resultat és clar: les nostres ungles necessiten ajuda.

Llavors, què passa amb la cura d'aquestes? Posem molta obstinació a cuidar el nostre cos, les nostres mans i el nostre cutis, però sovint ens descuidem de la cura que hem de tenir amb les ungles.

I això és una cosa que Mercadona sap, motiu pel qual ha posat a la venda una nova col·lecció 'Deliplus' d'edició limitada que ajudarà al fet que les ungles es vegin (i estiguin, que és el més important) sanes i lluents.

'SOS Nails Deliplus'

La 'Col·lecció SOS Nails' ajuda a mantenir les ungles i cutícules protegides i suaus. Aquesta col·lecció conté dos productes i els pots utilitzar quan els necessitis: 'Hydragel Nails&Cutículas i 'BB NAILS'.  A continuació, t'expliquem tot sobre aquests productes.

'Hydragel Nails&Cutículas'

Aquest gel hidratant és de ràpida absorció i un assecament perfecte per cutícules i ungles fetes malbé o que estiguin resseques o febles. Segons explica Mercadona, aquest producte és ideal per a protegir les ungles de l'ús del gel hidroalcohòlic i també durant l'època d'hivern.

Aquest gel per a ungles i cutícules està format per un complex de vitamina C, que compta amb propietats antioxidants que nodreix les ungles i ajuda al seu creixement, i per àcid hialurònic, que és ideal perquè les nostres ungles estiguin hidratades. A més, aquest producte té una olor meravellós a cirera.

Per usar-lo, Mercadona indica que es pot aplicar en qualsevol moment del dia, ja que no triga a assecar-se, i l'única cosa que has de fer és, amb l'ajuda del pinzell, aplicar el producte tant en ungles com en cutícules i realitzar un massatge fins que s'absorbeixi.

'BB Nails'

Aquest altre producte que conforma el 'pack' d'edició limitada de Mercadona és el 'BB Nails' de 'Deliplus'. Es tracta d'un esmalt d'ungles «que ajuda a mantenir les ungles protegides i hidratades amb un aspecte molt natural». Aquest efecte ho aconsegueix gràcies al fet que està format per àloe vera i glicerina amb humectant. Per usar-lo, només has d'aplicar una o dues capes un parell de vegades per setmana i has de tenir les mans netes i seques, i aplicar-lo com una base d'ungles.

Si creus que les teves ungles estan demanant auxili, no triguis a apropar-te al teu Mercadona més proper per fer-te amb aquest 'pack' d'edició limitada que estem segurs que volarà.