Imatge de la reina Letícia

Les còpies 'low cost' dels perfums preferits de la reina Letícia

Les rèpliques d'aquests perfums de luxe no superen els 25 euros

Letícia sempre ha sigut un referent en el món de la moda per a gran part de la població, pels seus 'looks' elegants. Encara que, com és d'esperar, tot el que envolta la figura de l'actual reina porta polèmica i té defensors i detractors. Com no, la seva roba i estilisme també desperten diverses crítiques i afalacs entre la població.

Però aquesta vegada venim a parlar-vos d'una cosa molt diferent, ja que no es pot apreciar a primera vista: el seu perfum. I és que els perfums són capaços de dir coses sobre nosaltres que no pot dir el nostre vestuari ni el nostre estilisme. I és que els perfums i colònies tenen una essència màgica que fa que, quan els associes a una persona o lloc, no tornes a percebre'ls com abans.

Olorar una fragància et pot transportar a llocs, a persones i a bons records. Pel que fa a l'olor a primera vista', la veritat és que no es transmet el mateix amb un perfum amb olor forta i embafador que amb un de subtil, però elegant. Per tant, amb un bon perfum, només cal posar-se un parell de polvoritzacions.

Doncs bé, aquest cop venim a parlar-vos dels que semblen que són els perfums preferits de Letícia. Tanmateix i a causa dels seus alts preus, moltes persones no se'ls poden permetre i, per això, avui també us portem algunes rèpliques barates que poden servir per al dia a dia.

'Eau Du Soir' de 'Sisley'

Encara que ella no ho hagi corroborat, tot indica que un essencial en el seu tocador és el perfum 'Eau Du Soir' de la marca 'Sisley'. Aquest perfum és clàssic i, a més, té un preu elevat que ronda els 163 euros en rebaixes (el pot de 100 ML), d'altra banda els flascons més petits es poden trobar per preus menors.

Segons podem llegir a la pàgina web de la marca, 'Sisley', el perfum 'Eau du Soir' ens tele-transporta a un passeig pels jardins de l'Alcázar de Sevilla, «al capvespre, quan la flor de 'Syringa' exhala la seva fragància».

Segons podem continuar llegint, es tracta d'un perfum refinat que té contrastos entre la frescor de l'hespèrid i l'elegància i sensualitat del xiprer. També compta amb notes de mandarina, aranja, rosa intensa, gessamí, 'Syringa' i de 'ylang-ylang'.

Els seus tocs finals són «notes de fons d'ambre i pàtxuli que abracen les notes florals i afruitades». En resum: olora de meravella. I, per si no fos prou, l'envàs del perfum està dissenyat per l'escultor Krystof Branislav i el seu tap és d'or de 18 quirats.

El seu clon 'low cost'

Segons hem pogut esbrinar, hi ha un perfum que olora molt semblant a 'Eau du Soir' de 'Sisley': 'Eau de Parfum Dennise'. Tot i que no hem olorat aquesta fragància, les seves notes olfactives són pràcticament idèntiques al de la marca 'Sisley'.

Compta amb notes de mandarina, aranja, notes del cor de clavell, ginebre, iris, gessamí, pàtxuli i 'lyang-lyang' (entre altres) i notes de fons com l'almesc i l'ambre. La família d'aquestes notes olfactives és el xiprer, com el de la marca 'Sisley'. El preu d'aquesta colònia és de 24,90 euros a Amazon.

D'altra banda, hi ha diverses marques que es dediquen a fer perfums equivalents als de marques de luxe, com podria ser el 'Nº 165' de 'Divain Parfums', que té un preu de 17,95 euros.

'Aire de Loewe'

Un altre perfum pel qual se sap, des de fa anys, que Letícia sent predilecció és per 'Aire de Loewe', creat per Oliver Cresp. Es tracta d'un perfum fresc, jove i natural, que compta amb notes de cítrics, 'ylang-ylang' i mandarina, cedre, molsa de roure, entre molts altres aromes. Aquest perfum es pot trobar en botigues com a Druni per un preu rebaixat de 57,95 euros (pot de 100 ml), però normalment ronda els 100 euros.

La versió 'low cost'

Aquesta fragància té el seu clon en els prestatges de Mercadona i dels supermercats més coneguts, on es pot trobar amb el nom 'Complicity Woman', que és molt semblant a 'Aire de Loewe' i té un preu de tan sols 8 euros.

Per la seva banda, a Carrefour o Dia també pots trobar aquesta fragància de la marca 'Caravan', sota el nom 'nº 5', i té un preu que no supera els 10 euros i està indicat per a «persones enèrgiques i divertides». Com et quedes?