Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d´un establiment Mercadona i una altra imatge d´un got de dolç de llet

Les noves postres de Mercadona que generen autèntiques passions: 'Estan molt bones'

Si ets una amant del dolç, amb tan sols tres pots petits de vidre i per 2,80 € a Mercadona, pots arribar a 'tocar el cel'

Mercadona ha tornat a sorprendre els seus clients amb un nou capritx per als més llaminers: les postres d'almívar de llet. Aquestes han començat a circular per les prestatgeries del supermercat i ja estan generant tota mena de comentaris a les xarxes socials.

Les postres, presentades en potets de vidre de 60 grams cadascun, prometen ser una experiència celestial per als fanàtics del dolç. Amb un 40 % de caramel amb llet condensada, la combinació sona tan temptadora com perillosa per als que busquen mantenir la línia.

Jo ja les he provades i m'encanten

El que afegeix un toc intrigant a la mescla és el 0,8 % d'alcohol, una sorpresa que probablement crida l'atenció de molts. I és que és un ingredient que la majoria no esperen trobar en un aliment com aquest.

Pack de dos gots de les postres de dolç de llet de Mercadona
Al paquet hi ha un total de 3 pots | Mercadona

Sens dubte, però, el millor de tot és que té un preu assequible: Mercadona cobra 2,80 € per tres pots. Una oferta difícil de rebutjar per als que els vingui de gust una dosi ràpida de dolç.

"Em sembla genial per donar-se un gustet" o "és com tocar el cel" són alguns dels comentaris que han deixat unes usuàries a Instagram. De fet, us he de confessar que les vaig provar l'altre dia i raó no els falta, estan molt bones.

Sempre hi ha opinions contràries

Tant per a bé com per a malament, algunes afortunades ja hem tingut l'oportunitat de tastar les postres d'almívar de llet i hem quedat molt satisfetes.

Tot i això, n'hi ha que comenten que "és una pena que els posin massa sucre, no suporto els productes embafadors". Al quals s'uneixen uns altres i afegeixen que "no hi ha cap equilibri en els sabors, és com menjar sucre".

Aquests comentaris suggereixen que, encara que hi ha entusiasme, també n'hi ha que troben massa intensitat a la dolçor d'aquest producte de Mercadona. Alguns fins i tot han expressat la seva preferència per preparar postres casolanes per evitar l'excés de sucre.

INGREDIENTS
Llet condensada ensucrada - 28 %
Sucre
Oli vegetal
Aigua
Mantega
Nata
Farina de blat
Llet desnatada
Xarop de glucosa
Alcohol etílic - 8 %
Sal
Gelatina de boví
Midó de blat de moro
Pasta de cacau
Espessidor
Mantega de cacau
Gasificants
Llet sencera en pols
Emulgent
Aroma natural de vainilla
Cacau desgreixat en pols
Canyella
Greix lacti anhidre
Emulgent

Molts es llancen a tastar aquesta novetat de Mercadona

En definitiva, aquests potets d'almívar de llet de Mercadona semblen haver generat un debat d'opinions. L'única manera de descobrir i opinar-hi és llançant-se a l'aventura i provant-les per un mateix.

Aquest petit flascó de delícies es pot convertir en el toc dolç que estaves buscant o en una experiència ensucrada que prefereixis evitar. L'elecció és a les teves mans i al teu paladar.