Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
muntatge amb botiga de lidl i la imatge de les noves sabatilles dins un cercle vermell

Les noves sabatilles de Lidl que han fet embogir tothom i s'esgotaran aquest estiu

Lidl torna a sorprendre amb unes sabatilles de dona úniques, que pots aconseguir per tan sols 12,99 euros

Lidl ho ha tornat a fer. La cadena de supermercats alemanya ha llançat unes sabatilles noves que estan causant furor entre els consumidors. Aquestes sabatilles de Lidl prometen convertir-se en un èxit de vendes a les botigues físiques i en línia. A més, si passa com amb l'anterior versió, també arrasaran al mercat de segona mà. I és que la cadena sap unir moda i bons preus per conquistar els clients.

El fenomen de les sabatilles de Lidl

Les sabatilles de Lidl capten l'atenció dels compradors pel disseny modern i el preu assequible. Amb un estil que combina comoditat i moda, aquest calçat ha esdevingut un objecte de desig per a molts. La marca sap aprofitar la tendència de la moda urbana i ja va llançar fa anys un producte que no només és funcional, sinó també estilós.

sabatilles lidl de colors
Les anteriors sabatilles de Lidl van causar sensació entre els clients | Lidl

Des del llançament, les sabatilles de Lidl van tenir una alta demanda. De fet, a la primera ocasió, molts clients es van quedar sense poder adquirir un parell. Aquest èxit no és casualitat, ja que Lidl va saber crear una campanya de màrqueting efectiva que va generar una gran expectació.

El més sorprenent és que les sabatilles de Lidl no només van triomfar a les botigues oficials, sinó també al mercat de segona mà. A plataformes com eBay i Wallapop es van arribar a trobar per preus de més de 500 euros.

Aquestes són les noves sabatilles de Lidl que causen furor

Després de l'inigualable èxit de l'anterior versió de les sabatilles de Lidl, el supermercat sorprèn de cara a l'estiu. Ho fa amb unes sneakers renovades que també pretenen convertir-se en les favorites de les addictes a la moda.

muntatge sabatilles lidl nova versió
Les noves sabatilles de Lidl estan disponibles per 12,99 euros | Lidl

En aquest cas, les sabatilles destaquen gràcies a la combinació de to blanc i blau, així com per la seva sola ampla amb lleugera plataforma. Un dels detalls que més destaquen són els seus cordons vermells, que es converteixen en els protagonistes del calçat.

Pel que fa al preu, aquest també sorprèn. Estan disponibles per només 12,99 euros i es poden trobar de manera exclusiva a la web de Lidl. Si les vols afanya't, doncs poden convertir-se en un gran èxit igual que les anteriors.