Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'una botiga IKEA

La novetat de 4 euros d'Ikea que il·luminarà qualsevol racó de casa teva

Si voleu donar un canvi simple, però bonic d'il·luminació a la vostra habitació, no us podeu perdre aquesta novetat d'Ikea

La il·luminació és fonamental, en la decoració de casa o qualsevol local. És important triar els llums adequats per a cada habitació per tal de crear un ambient agradable. La veritat és que Ikea ha tret al mercat una novetat que segurament t'encantarà.

El dormitori és un lloc de relaxació, calma i descans, el més íntim de la casa. Però també es pot transformar en una zona de jocs per a nens, o de treball col·locant-hi el teu escriptori, per la qual cosa la il·luminació s'ha d'adaptar a aquestes diferents activitats.

L'ideal és que aconsegueixis crear un ambient íntim i relaxant, alhora que col·loques una il·luminació suficient i efectiva per llegir o treballar quan sigui necessari. I aquí és on ens trobem amb la nova i interessant proposta d'Ikea.

En què consisteix la novetat d'Ikea ideal per il·luminar qualsevol racó de casa?

Solem pensar que il·luminar casa nostra amb fonts de llum adequades pot resultar molt car. Però la veritat és que, gràcies a l'arribada dels llums LED, això pot ser molt econòmic.

Si aquest és el nostre objectiu, ens trobem amb la novetat d'Ikea: la tira d'il·luminació Vattensten. Efectivament, consisteix en una tira de llums LED ideal per il·luminar qualsevol racó de casa nostra, o de la nostra habitació, sense gaire complicació.

Té un metre de longitud, al llarg de la qual es reparteixen diferents llums, útil per generar un ambient acollidor i càlid. I compta amb un botó per encendre-la i apagar-la i possibilitat de connectar-la al port USB de la televisió.

Ikea llums LED
Aquestes llums LED proporcionaran un ambient únic a casa teva. | CATALUNYA DIARI

Quant costa i on la podem col·locar?

A més que és tremendament fàcil, no, no hauràs de muntar-la, el millor és que és molt econòmica. I és que només té un preu de quatre euros, força més barat que altres opcions similars que podem trobar al mercat.

Tot i que Ikea ens proposa, per exemple, col·locar la tira LED al capçal del llit, o just a la part inferior, la veritat és que podem ubicar-la a qualsevol lloc de l'habitació, o de casa nostra.

S'ha fabricat amb un material molt útil per a poder-la doblegar amb facilitat, és perfectament possible fixar-la a qualsevol àrea, ja que s'adaptarà a qualsevol part on la vulguis posar.

Ikea dormitori
És un exemple clar d'on i com ubicar les llums LED d'IKEA. | IKEA

També està preparada perquè puguem recollir-la amb els clips i el tancament de velcro, o tallar-la per les àrees pensades per a això, on trobarem un símbol d'unes tisores. A més, compta amb una durada aproximada de 25.000 hores, suficient per utilitzar-la durant força temps.

Altres alternatives igual d'interessants

En el cas que aquesta tira d'il·luminació LED no us hagi convençut, el cert és que hi ha altres opcions igual de cridaneres. Per això, n'hem recollit una selecció d'algunes de molt interessants.

1. Llums LED d'Ikea

És cert que aquestes són molt similars a les anteriors, la veritat és que tenen una característica que costa ignorar. I és que, a diferència de les altres, amb aquesta tira LED podràs seleccionar entre tres modes diferents de llum. Així mateix, disposa d'una àmplia varietat de colors, de manera que podràs escolllir la llum que més t'agradi.

Llum IKEA
Aquesta alternativa molt similar a l'anterior també és molt econòmica, només costa deu euros. | Catalunya Diari

2. Llums LED d'Amazon

I mentre les anteriors eren més curtes, amb aquest pack d'Amazon tindràs accés a una tira de cinc metres, per això tindràs més llibertat a l'hora de col·locar-les per casa. A més, disposa de vint opcions de colors, vuit modes de llum, tres tecles de bricolatge i tres modes de suspensió. Per si no n'hi hagués prou, té una vida útil que arriba més de 50.000 hores.

3. Llums LED d'El Corte Inglés

En el cas que vulguis unes llums una mica més originals, sempre pots optar per aquestes en forma de pots de vidre. En concret, conté deu pots i emeten una llum blanca pàl·lida. Les seves dimensions 185 x 3 x 0,1 cm, de manera que les podràs col·locar en qualsevol estança.

Llums
Perquè funcionin necessiten dues piles 2xAA | CATALUNYA DIARI

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!