Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gos i un supermercat Lidl

La novetat de Lidl que encantarà les teves mascotes: refrescant i econòmica

Si tens un animal a casa et sorprendrà aquest nou invent de Lidl perquè lluitin contra la calor

Amb l'arribada de l'estiu, les altes temperatures poden ser un desafiament tant per a nosaltres com per a les nostres estimades mascotes. Lidl, sempre pensant en el benestar dels nostres animals de companyia, ha llençat una solució perfecta.

Aquest producte promet refrescar les teves mascotes mentre es diverteixen. A més, també ofereix una sèrie de beneficis que el converteixen en una compra imprescindible per a aquesta temporada.

Aquesta és la solució de Lidl per a les teves mascotes

La novetat de què parlem és la piscina per a gossos de Lidl. Està dissenyada per satisfer les necessitats de les nostres mascotes i es convertirà en el vostre espai de jocs favorit.

Gos marró en una piscina inflable blau i blanca.
Aquesta piscina per a gossos és la favorita de Lidl | Lidl

Fabricada amb materials d'alta qualitat, aquesta piscina és resistent i duradora, cosa que garanteix que suportarà l'ús constant durant tot l'estiu. A més, el seu disseny plegable facilita el seu emmagatzematge i transport, permetent portar-la a qualsevol lloc sense complicacions.

Aquesta piscina per a gossos de Lidl és té diversos beneficis. Un dels principals és la seva capacitat de mantenir les teves mascotes fresques i còmodes durant els dies calorosos.

L'aigua ajuda a regular la temperatura corporal dels gossos, evitant cops de calor i altres problemes relacionats amb la calor extrema. A més, el joc a l'aigua és una excel·lent forma d'exercici, ajudant a mantenir el teu gos actiu i saludable.

Gos en una piscina inflable amb una pilota groga a la boca.
És refrescant i ofereix hores de diversió | Lidl

La piscina per a gossos de Lidl és fàcil d'usar i mantenir

Un dels grans avantatges de la piscina per a gossos de Lidl és la facilitat d'ús. No requereix inflat, cosa que significa que la pots instal·lar en qüestió de minuts. Simplement desplega la piscina, omple-la d'aigua i estarà a punt perquè el teu gos gaudeixi.

El disseny inclou un tap de drenatge que facilita el buidatge i la neteja, assegurant que sempre estigui en perfectes condicions per al seu ús. A més, està dissenyada amb vores reforçades i una base antilliscant. Això proporciona un entorn segur perquè el teu gos jugui sense risc de relliscades o accidents.

Imatge d´un panell plegable de color gris amb vores superiors turquesa.
En ser plegable amb prou feines ocuparà espai | Lidl

D'altra banda, la seva mida és ideal per a gossos de totes les races i mides, assegurant que tots puguin gaudir d'una bona capbussada. En comparació amb altres opcions, la piscina per a gossos de Lidl ofereix una excel·lent relació qualitat-preu. La pots aconseguir ja a la web per tan sols 14,99 euros.