Vista del nou model de botigues Mercadona

La novetat de 2,20 euros de Mercadona que voldràs tenir a casa sí o sí

Els ambientadors de Mercadona estan triomfant

Mercadona ha tret a la venda uns nous ambientadors que estan arrasant a tots els seus establiments. La cadena de supermercats valenciana sap molt bé de quina manera satisfer les necessitats dels seus consumidors. Per aquest motiu, sempre triomfa amb tots els articles del seu catàleg.

En aquesta ocasió, han estat els nous ambientadors els que estan tenint èxit. La veritat és que els compradors habituals de la marca acostumen a ser molt fidels als seus productes. Això és pel fet que poques empreses poden competir amb la qualitat i els preus d'Hacendado.

Un dels punts forts de la companyia és que acostuma a llançar articles que no pots trobar en qualsevol establiment. D'aquesta manera, sempre tornes a Mercadona per comprar allò que no t'ofereix ningú més. Aquesta virtut fa que la marca sigui única i molt estimada pels consumidors.

Anteriorment, us parlàvem en una altra notícia del cacauet en pols que estava arrasant a les prestatgeries d'aquest supermercat. En una altra ocasió, us vam mostrar les noves varietats de pizzes congelades que tant estaven conquistant als que les havien provat. Ara, és el moment d'analitzar aquesta versió renovada dels clàssics ambientadors de Mercadona que fan una meravella olor.

Mercadona ha tret nous ambientadors i estan disponibles en quatre fragàncies diferents

Mercadona ha renovat la fórmula de tots els seus ambientadors amb varetes de fusta. Després de diverses sessions amb els seus clients, per conèixer i analitzar els seus gustos i preferències, la companyia s'ha decantat per un nou disseny. A més, la nova fórmula de la colònia aporta més la durada al perfum.

L'envàs porta una gran novetat: la reducció d'un 65% de plàstic. Això suposa una millora mediambiental i d'ús. Ara es pot veure la quantitat de perfum que queda en el pot i les varetes són més fàcils de posar.

Mercadona ofereix quatre tipus de fragàncies diferents: amb olor de gerd, bambú, gessamí i, com a última novetat, amb aroma a fruita tropical. Totes elles són elaborades pel proveïdor Totaler Francisco Aragó a Molina de Segura (situat a la Regió de Múrcia). El preu d'aquests ambientadors són 2,20€ la unitat.

Sens dubte, són tota una ganga que no pots deixar escapar. Amb aquests flascons, Mercadona t'ofereix l'oportunitat de donar-li un aire fresc i net a casa teva. Els teus convidats no podran resistir-se a aquests fantàstics perfums.

Si busques un altre tipus de fragàncies per casa, Mercadona també té més opcions. Entre elles, hi ha les espelmes amb diferents olors que, a més d'aroma, aportaran una càlida llum a l'espai. Hi ha de vainilla, de fruits silvestres, de chai, etc.

Seguint la mateixa línia de productes, trobem la variable de l'endoll elèctric que desprèn perfum. En aquesta gamma, hi ha varietats per a tots els gustos. Des d'aroma de flors blanques fins a lavanda, orquídia, colònia infantil, roba neta, etc.

D'altra banda, també hi ha el format d'absorció, ideal per a l'interior dels armaris o calaixos. Aquest model absorbeix la humitat dels espais tancats, i hi ha diverses fragàncies disponibles.

Finalment, trobem els clàssics ambientadors d'esprai, en la versió manual o automàtica. A més, també estan disponibles els ambientadors de perles, que són ideals per als vestidors o cambres de bany. Desprenen una aroma molt subtil i queden molt bé amb la decoració de la llar.

Aquest últim aspecte és una cosa que ha tingut molt en compte Mercadona en dissenyar el nou format de les fragàncies amb les varetes de fusta. Aquest model és minimalista, modern i pràctic i això és una cosa que no decep.

Prova de col·locar un d'aquests ambientadors al teu saló o al teu dormitori. Veuràs com deixa una aroma sensacional i que, a més a més, encaixa amb la decoració de l'espai.