Primer plano de un carrito de Mercadona lleno de alimentos

No et podràs resistir a les noves postres de Mercadona: costa dos euros i arrasa a xarxes

El coulant de caramel de Mercadona està causant furor

Mercadona ha tret unes postres noves que estan revolucionant les xarxes: el 'coulant' de caramel. El supermercat torna a conquerir el públic amb un altre producte irresistible.

Si t'agrada el dolç, has de donar una oportunitat a aquesta deliciosa varietat. A continuació, t'ho expliquem tot sobre el nou 'coulant' de caramel Hacendado.

El nou 'coulant' de Mercadona que arrasa

Si vols sorprendre els teus convidats amb unes postres delicioses i diferents, aquest és el 'coulant' que necessites. El Petit Gateau Hacendado de Mercadona, com us dèiem, es caracteritza per estar farcit de xocolata.

Normalment, aquestes postres típiques estan farcides de xocolata. Es tracta d'un pa de pessic rodó que, quan s'obre, té el cor farcit de caramel. Quan s'obre, es provoca una explosió de sabors d'allò més agradable.

Aquest 'coulant' es pot preparar al microones i al forn. Per fer-ho al microones, només cal retirar l'envàs protector de paper i escalfar-lo durant 20 segons, a una potència d'entre 800 i 900 W.

Si preferiu fer-lo al forn, heu de retirar el protector de paper i escalfar-lo durant entre 9 i 11 minuts, a 200º C.

Aquest producte es comercialitza en caixes de dues unitats i té un preu de 2 €. Aquest coulant de caramel ha arrasat a les xarxes socials. Molts usuaris han publicat imatges amb aquestes postres.

El compte d'Instagram 'mercadona.novedades', que es dedica a publicar contingut sobre els nous productes del supermercat, acumula més de 5.000 «m'agrada» a la publicació del 'coulant'.

Es tracta d'una opció ideal per consumir en ocasions puntuals i gaudir del contrast entre el caramel i el pa de pessic.

Altres postres que triomfen a Mercadona

Si aquest 'coulant' de caramel no et convenç, Mercadona té altres opcions de postres dolces. Un d'ells és el 'coulant' de xocolata Hacendado.

Aquest 'coulant' es pot fer únicament al microones i s'ha de mantenir a la nevera. Cada caixa compta amb dues unitats i el preu és d'1,90 €.

Una altra novetat, perfecta per als amants de les galetes, són les tartaletes farcides de maduixa Hacendado. Aquest dolç es comercialitza en paquets de 150 grams i es ven a un preu de 0,90 €. Les xarxes també n'han fet ressò.

Les galetes de mantega Belgas Hacendado, fines i cruixents, són un altre dels productes que ens Mercadona.

Cada caixa té 6 paquets de tres galetes cadascun. El preu és d'1,45 €.

Mercadona també té uns palets recoberts de xocolata negra Rolling Choc, que són ideals per picar entre hores. Cada caixa conté 90 grams de palets recoberts, i el preu és d'1,05 €.

Aquests són només alguns dels dolços que triomfen als supermercats de la companyia valenciana. Tot i això, el supermercat també arrasa amb les novetats que no són dolces.

Un gran exemple és l'empanada bolonyesa que ha inclòs al seu catàleg. Té un pes aproximat de 500 grams i el preu és de 3,50 €.

Mercadona sap com conquerir els seus clients amb aquestes novetats delicioses.

 

El supermercat sempre intenta adaptar-se a les necessitats i gustos del públic, cosa que es veu reflectida a les vendes.

I tu, ja has provat algun d'aquests productes?