Primer pla d'un carret de Mercadona ple d'aliments

La novetat de Mercadona que promet ser un èxit aquest hivern: «És brutal»

El torró d'avellana de Mercadona arrasarà

Mercadona causa sensació amb el nou torró d'avellana que ha tret. Una vegada més, ha tret un producte que ens ha sorprès i que ha conquerit els seus clients més llépols.

La cadena de supermercats valenciana llança novetats de tota mena, des de productes d'alimentació fins a cosmètics i de neteja. Alguns fins i tot es fan virals a les xarxes socials. I és que la companyia destaca amb els articles de les seves pròpies marques: Hacendado, Deliplus i Bosque Verde.

I d'Hacendado és, precisament, el torró que està causant furor. El Nadal és a tocar i, a poc a poc, comencem a veure com els supermercats s'omplen de productes típics d'aquesta festivitat.

Torrons, polvorons, massapans... Només pensar en totes aquestes delícies ens fa venir salivera.

Doncs bé, Mercadona s'ha avançat a aquesta època màgica i ens presenta un torró que té molt bona pinta.

El torró d'avellana que arrasarà a Mercadona

La companyia valenciana sempre causa furor amb les novetats que llança. I avui us parlarem del torró d'avellana Hacendado. Encara que sembli que estigui lluny, a poc a poc es va acostant el desembre i, per tant, el Nadal.

Aquest torró està farcit de cremós de llet, avellanes i galeta cruixent. Es ven en rajoles de 140 grams i val 1,45 €. Sens dubte, una delícia que serà un èxit de vendes.

I és que només cal fer una ullada a la publicació del compte d'Instagram @mercadona.novedades per a adonar-se'n.

La publicació ja acumula més de 10.000 likes i centenars de comentaris parlant sobre el producte. «És boníssim» comenta una usuària. «És brutal», afegeix un altre.

I tu, el tastaràs abans que arribi el Nadal?

Altres novetats de Mercadona

A l'oferta de Mercadona hi ha altres dolços que també estan tenint molt d'èxit. Per exemple, aquestes postres de triple xocolata de la marca Hacendado.

Es tracta d'una copa amb tres textures diferents de xocolata. Es ven en packs de tres unitats, i el preu és de 2,40 €. Conté un 16% de xocolata negra i un 1% d'alcohol.

Aquest producte està triomfant, i això es veu reflectit a les xarxes socials.

El compte d'Instagram @mercadona.novedades ha aconseguit més de 4.000 likes amb la publicació de la copa de triple xocolata, que ha conquerit els paladars més dolços.

Per la seva banda, Mercadona també ofereix unes altres postres refrigerades que tenen molt bona pinta. Parlem de la copa de xocolata i caramel Hacendado que, com l'anterior, també conté un 1% d'alcohol.

Es comercialitza en copes de vidre i en packs de tres unitats i val 2,40 €.

Un altre producte que no ha parat d'arrasar a les xarxes són les noves galetes farcides de crema de cacau i d'avellanes. També són de la marca Hacendado i estan tenint molt d'èxit. Es venen en paquets de 172 grams, a 1,25 € la unitat.

Mercadona no para de llançar novetats que enamoren els seus clients, cosa que es fa evident a les xarxes socials. I tu, n'has tastat alguna?