Vista del nou model de botigues Mercadona

La novetat de Mercadona per tenir la pell perfecta sense gastar molts diners

Mercadona arrasarà amb aquesta nova línia de cosmètica 'low cost'

Mercadona ha llançat una línia facial d'alta gamma perfecta per reduir els primers signes de l'envelliment. Si estàs buscant un pack econòmic i eficaç, la companyia valenciana t'ho posa fàcil. No deixis de llegir, perquè t'ho expliquem tot sobre la línia Prevent Age Skin de la marca Deliplus.

Mercadona arrasa amb la cosmètica econòmica

El supermercat valencià causa autèntic furor amb cada llançament. De fet, ja que ofereix productes increïbles a preus molt assequibles. Però, vigileu, perquè això no només passa amb els articles d'alimentació.

Mercadona s'ha convertit en tot un referent en el món de la cosmètica 'low cost', cosa que es veu reflectida a les xarxes socials. Amb cada nou llançament, plataformes com Instagram o TikTok s'omplen de publicacions parlant sobre el producte en qüestió.

Aquesta nova línia de Mercadona neix de la investigació del supermercat. Segons explica el supermercat, han tingut en compte les necessitats dels seus «caps» (així anomenen els clients) per crear-lo. Aquesta nova línia, anomenada Prevent Age Skin, està formada per dos productes de cura facial.

A més, està pensada per ser usada en pells que començaran a veure els primers signes d'envelliment.

Aquests productes estan formulats amb principis actius innovadors, com ara el bakuchiol, proteoglicans o extracte de cèl·lules mare de rosa alpina. Té com a objectiu prevenir i disminuir els signes d'envelliment facial.

Imatge de la nova línia de cosmètica de Mercadona.
Aquesta línia de productes està pensada per a tota mena de pells. | Mercadona 

A partir dels 25 anys aproximadament, la pell comença a notar els primers signes d'envelliment. Normalment, es manifesta amb irregularitats del to, poca lluminositat o arrugues d'expressió al contorn dels ulls. Així, en combinar-se un alentiment cel·lular amb els danys generats pel medi ambient, el resultat és clar: tenim una pell apagada i poc ferma.

La línia Prevent Age Skin Deliplus de Mercadona està formada per dos productes dedicats a pells normals, mixtes i greixoses.

Té una acció antioxidant i, a més, augmenta la síntesi de col·lagen i àcid hialurònic. També és capaç d'hidratar la pell amb textures més lleugeres.

Contorn d'ulls per lluir la millor mirada

La zona del contorn dels ulls és la més fràgil de la cara. Per això, és on més es poden percebre els primers signes del pas del temps. Mercadona ens ofereix un contorn d'ulls, arrugues i bosses de la línia Prevent Age Skin Deliplus.

Aquest cosmètic és capaç d'atenuar bosses i ulleres, així com recuperar flexibilitat i fermesa. Al seu torn, també preveu que apareguin arrugues i minimitza les línies d'expressió. No es pot demanar res més!

Imatge de la nova línia de cosmètica de Mercadona.
El contorn dels ulls té un preu molt assequible. | Mercadona 

Aquest producte no conté perfum. A més, l'envàs té un filtre metal·litzat amb efecte refrescant que serveix per descongestionar la mirada i fer les parpelles.

El contorn d'ulls conté els principis actius següents. D'una banda, hi ha el bakuchiol, capaç de revertir els símptomes de l'envelliment, a més de millorar la textura de la pell. De l'altra, els proteoglicans, ideals per mantenir la hidratació, la fermesa i l'elasticitat de la pell, entre altres beneficis.

El col·lagen hidrolitzat és un altre dels principis i impedeix la pèrdua d'aigua. Un altre component és l'hexapèptid, perfecte per combatre arrugues d'expressió.

Segons explica Mercadona, aquest principi actiu ha esdevingut una alternativa a tractaments com el bòtox. El preu del contorn d'ulls i arrugues és de 5 € i ja s´ha tornat viral a xarxes.

La crema textura lleugera, ideal per a un rostre radiant

Aquest producte Deliplus de Mercadona és capaç d'hidratar, enfortir, allisar, tonificar i millorar l'elasticitat de la pell. A més, deixa una sensació d'allò més agradable a la pell després d'aplicar-la.

És ideal per aconseguir un efecte de bona cara, ja que l'extracte de blat sarraí aporta molta lluminositat. A més, també conté extracte de cèl·lules mare de rosa alpina, capaç de millorar la resistència de la pell.

Imatge de la nova línia de cosmètica de Mercadona.
Mercadona també ofereix la possibilitat de regarregar el pot de crema. | Mercadona 

A més, un cop s'acaba el contingut del flascó de la crema textura lleugera Prevent Age Skin Deliplus, es pot adquirir una recàrrega al mateix supermercat. Així, la companyia demostra que aposta per la sostenibilitat i pel consum conscient.

Es pot aplicar tant de dia com de nit a les zones de la cara, el coll i l'escot. Òbviament, perquè aquest producte actuï amb efectivitat, s'ha d'implementar a la rutina de neteja, hidratació i protecció solar.

El preu d'aquesta crema és de 7 € i, el del seu recanvi, 3,50 €. Si necessites productes per aconseguir aquesta rutina, també els pots trobar a Mercadona.

A més de l'extracte de cèl·lules mare rosa alpina i de blat sarraí, el cosmètic compta amb betaïna, ideal per millorar la humectació. El D-Panthenol, per la seva banda, és perfecte per ajudar la hidratació de pells seques.

Un altre component molt important és el popular àloe vera, que té una acció hidratant i afavoreix els processos de regeneració de la pell.