Exterior d’un Mercadona situat al passeig Misericòrdia de Reus (Baix Camp)

Les dolces novetats de Mercadona per Sant Valentí que tenen l'èxit assegurat

La cadena de supermercats ha posat a la venda dos nous productes durant un temps limitat

S'acosta el dia de Sant Valentí i Mercadona ja té a punt diverses novetats de cara a aquesta celebració. La companyia de supermercats físics i de venda 'online' ha decidit ampliar l'assortiment dolç amb dos productes nous.

Un d'ells és el 'Cor cruixent'. Es tracta d'un pastís de nata i crema d'avellana cruixent, de color vermell brillant. Aquest producte ja es pot trobar als supermercats de la cadena des de finals de gener, després de l'èxit que va tenir en les proves pilot que es van realitzar durant dos mesos a les botigues de Tarragona i Lleida.

L'elaboració d'aquest producte és Totaler Pastisfred, amb seu a Montblanc, a la demarcació de Tarragona. Per a desenvolupar aquesta nova i innovadora cobertura vermella, l'empresa catalana va haver d'adaptar una de les línies de producció de les seves instal·lacions, aconseguint un efecte mirall en el pastís espectacular.

Un altre producte que es podrà trobar a Mercadona fins que acabi la campanya de Sant Valentí és el 'Cor xocolata'. Aquest peça de xocolata es pot trobar als establiments de la cadena des d'avui mateix. En aquesta ocasió, es tracta d'una figura dolça amb gust de xocolata amb llet, elaborada a Martorell (Barcelona) per l'empresa Totaler Vira Brands. 

Així doncs, aquests dolços dedicats a Sant Valentí tenen tots els números de sumar-se a altres productes de Mercadona que estan tenint molt d'èxit entre els clients com ara els productes d'higiene Deliplus