Nou supermercat de Mercadona a Castellar del Vallès

Els productes de Mercadona que desapareixen literalment de les estanteries

La companyia valenciana ha pensat en les irritacions facials que pot causar la mascareta

Mercadona ha tret a la venda dos productes que han arrasat entre els consumidors. En aquesta nova normalitat que vivim, un dels instruments obligatoris a portar són les mascaretes. Aquestes ens solen protegir d'un possible contagi de COVID-19, però també poden ser les causants d'irritacions, grans o ferides en acumular-se humitat i bacteris en elles constantment.

Una de les solucions a les quals es pot recórrer per a combatre aquest tipus d'erupcions en la pell són les cremes i les màscares facials que netegen de manera profunda el nostre rostre, eliminant les impureses que haguessin pogut sorgir.

Aquestes, a més de netejar, també poden posseir diverses funcions com, per exemple, exfoliar la pell i eliminar cèl·lules mortes o hidratar-la. Dos d'aquests productes que de moment han arrasat entre els consumidors han estat les màscares de tractament facial de Mercadona.

Les noves màscares facials de Mercadona

Concretament, la companyia de supermercats físics i de venda online ha venut més de 6.500 unitats de les noves màscares de tractament facial de la marca blanca Deliplus.

Aquesta nova gamma de productes de la cadena de supermercats ha ofert dues varietats: una amb efectes antiedat denominada 'Gold Mask d'Hidrogel', i una altra d'hidratació profunda anomenada 'Hidrata Mask de Teixit'.

D'una banda, la ‘Gold Mask – Hidrogel’ té efecte antiedat i millora la fermesa del rostre, suavitzant les línies d'expressió i les arrugues. Així mateix, també posseeix vitamina B3 que estimula la síntesi de col·lagen prevenint l'envelliment natural, cèl·lules mare vegetals que contribueixen a suavitzar la pell i a millorar la seva textura i unes partícules d'or capaços d'optimitzar la distribució de pèptids en la pell, aportant lluminositat i fermesa.

Las mascaretes faciales Hidrata Mask – Tejido y Gold Mask – Hidrogel al lineal de Perfumería de Mercadona
L a companyia valenciana ja ha venut miler sd'unitats d'aquests productes | Mercadona

D'altra banda, la ‘Hidrata Mask – Teixit’ aporta una hidratació profunda i millora l'elasticitat i fermesa de la pell, reforçant la barrera d'hidratació amb una potent combinació d'actius.

Aquest article està compost per àcid hialurònic, que es troba de manera natural en la nostra pell i, a més brinda una aportació extra que afavoreix la hidratació i l'elasticitat, alhora que l'aigua de roses ajuda a potenciar la hidratació del rostre. Totes dues màscares contenen elements que cuiden la pell de l'estrès oxidatiu causat per la pol·lució ambiental i per la radiació de la llum blava de les pantalles.

L'empresa Ubesol, d'Atzeneta d'Albaida (València), ha estat el Proveïdor Totaler d'aquests productes que van ser desenvolupats a través d'un procés de coinnovación al costat dels consumidors

El seu anterior èxit en la cura de la pell

L'èxit aconseguit amb aquestes màscares supera amb escreix a l'últim gran llançament de les butllofes 'Prevent Age Skin' de la marca blanca de la companyia de Juan Roig, que va aconseguir les 2.800 unitats venudes al dia.

Aquest nou tractament antiedad que Mercadona va desenvolupar després de captar la necessitat a peu de carrer combinen els efectes d'un tractament cosmètic professional i els d'un sèrum, aportant elasticitat i hidratació a la pell.

La fórmula d'aquest tractament intensiu elaborat pel proveïdor Totaler RNB en les seves instal·lacions de La Pobla de Vallbona (València), conté proteoglicanos, un potent actiu antiedat que estimula la renovació cel·lular i promou la producció d'àcid hialurònic.
 

A més, s'inclou el col·lagen, que augmenta la hidratació i elasticitat cutània, i un complex natural, derivat de plantes, que potencia la hidratació de la pell. Les noves butllofes facials són aptes per a tot tipus de pells i encara estan disponibles en format de 10 unitats de 2 mil·lilitres cadascuna.