Façana d'un supermercat Mercadona

El producte imparable en vendes de Mercadona que els mateixos clients demanaven

La companyia valenciana ha venut més de 20.000 unitats des que es va posar en venda

Mercadona ha arrasat amb un dels seus productes d'higiene íntima. La creixent preocupació que existeix per la cura del nostre planeta, així com la constant cerca de productes d'higiene femenina que siguin respectuosos amb el nostre cos i el protegeixin ens ha portat a parlar en els últims mesos de la copa menstrual.

Encara que totes coneixem aquesta alternativa als tampons tradicionals i a les compreses, en el mercat existeixen diverses talles i copes confeccionades de materials diferents que poden no servir-nos a totes.


No obstant això, una de les quals més s'ha viralitzat i s'ha convertit en la favorita de moltes clientes ha estat la copa menstrual de Mercadona, ja que des del seu llançament la cadena de distribució ha venut més de 26.000 unitats d'aquest producte de la marca blanca Deliplus.

El nou producte d'higiene íntima de Mercadona

Concretament, la companyia valenciana ha incorporat en els seus lineals dues talles de copes reutilitzables que recullen el flux menstrual i que han estat realitzades amb Termoplàstic (TPE) -un material molt suau i molt més flexible que la silicona- pel Proveïdor Totaler Intimistic de Navàs (Bages).

D'una banda, en les prestatgeries de Mercadona podem trobar una copa que posseeix una talla M i l'ús del qual es recomana a les dones menors de 25 anys que no hagin tingut fills per part vaginal. D'altra banda, també es distribueix una altra d'una talla major (L) que s'aconsella per a dones majors de 25 anys que hagin tingut fills per part vaginal.

El seu funcionament és molt senzill. Per a començar, s'ha d'esterilitzar la copa durant 3-4 minuts en aigua bullent abans de la primera aplicació. A continuació, i per a col·locar-la, s'haurien de rentar les mans, adoptar una postura còmoda i seguidament doblegar la copa.

Per a això es poden usar dos mètodes: un d'ells consisteix a pressionar els costats fins a ajuntar-los i doblegar-la per la meitat formant una O. L'altra opció es basa a col·locar un dit sobre la vora superior de la copa i pressionar cap a dins per a formar un triangle. Una vegada doblegada, s’insereix i, dins, la copa ja s'obre i s'adapta perfectament a la paret vaginal.

Per a extreure-la, només es necessita pressionar la base, treure-la, buidar-la i tot seguit, aclarir-la i rentar-la amb un sabó íntim o de PH neutre, de la mateixa manera que, per a la seva conservació, només s'ha de bullir de nou perquè torni a quedar esterilitzada abans de guardar-la.