Un producte català arrasa a tots els Mercadona d'Espanya: milers d'unitats venudes

La companyia valenciana ha donat la solució definitiva per a aquests últims dies d'estiu

Nou supermercat de Mercadona a Castellar del Vallès
Mercadona té la solució perfecta per tenir cura del nostre cabell a l'estiu | Mercadona

Mercadona ha tornat a triomfar amb un dels seus nous cosmètics sostenibles. En les temporades d'estiu, el nostre cabell es ressent més del normal donat els continus  banys a la platja, la piscina o senzillament en dutxar-nos amb l'objectiu de desfer-nos de la suor que ens acaba endurint la cabellera, donant-li un aspecte descurat i una mala olor.

Per a evitar això i no haver de dutxar-nos tota l'estona a causa de la calor humida que ens colpeja una vegada sortim al carrer, disposem de productes de fixació, acabat i tractament que incorporen fragàncies meravelloses i que, així mateix, són de llarga durada.

No obstant això, aquests articles solen contenir alcohols que ressequen el nostre cuir cabellut, l'espatllen i el deixen sense lluentor. Així que en realitat la millor opció és triar articles formulats exclusivament per al cabell, com el que ha posat a la disposició de tots els consumidors Mercadona, és a dir, optar pels perfumadors capil·lars ‘Hair Mist’.
 

La solució de Mercadona fabricada a Catalunya

Concretament, la companyia de supermercats físics i de venda online ha venut més de 2.000 perfumadors capil·lars ‘Hair Mist’ al dia. Les instruccions d'ús d'aquest producte consisteix en un ràpid vaporitzat sobre el cabell (no sobre el cuir cabellut) i a una distància de 10/20 cm.

L'article combat la mala olor del cabell a causa del fum del tabac, la cuina, les olors del carrer, ambients tancats, o la mateixa suor. Gràcies al seu format de 50 ml és ideal per a endur-se'l dins de la bossa, aportant una olor de net que duri hores i es pugui utilitzar tantes vegades com es vulgui en tota mena de cabell, tant en humit com en sec.

El producte 'Hair Mist' de Mercadona amb altres cosmètics
El 'Hair Mist 'Perfumador capil·lar Deliplus es pot trobar en el lineal de Perfumeria de Mercadona | Mercadona

A més, entre els seus components destaca el D-Panthenol (Provitamina B5), que brinda hidratació i nutrició intensa de llarga durada a la cabellera; sense embrutar ni endurir el cabell.

Aquest exitós producte es fabrica a Catalunya, i és que l'empresa Rofersam és el Proveïdor Totaler que respon a les demandes dels clients,  elaborant els productes en el seu centre de les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental).

Un èxit d'allò més sostenible

Mercadona, en la seva aposta pel medi ambient, ha volgut completar aquest producte amb un envàs sostenible que pot reciclar-se en el contenidor groc retirant l'etiqueta i la pipeta. La caixa que conté és producte també ha de ser reciclada en el contenidor blau.

Aquesta no és la primera vegada que la cadena de supermercats posa a la venda un producte que es converteix en un èxit en vendes: les patates de xurreria són un dels productes més venuts de la cadena, que, juntament amb l'ensalada russa, la tonyina clara o les aletes de pollastre continuen sent productes que no passen de moda.

També en l'àmbit cosmètic Mercadona ha trobat grans fites com el nou oli de tomàquets extremenys que ven més de 5.000 unitats al dia.

En 2019, les compres de Mercadona a Espanya van aconseguir un valor superior als 19.970 milions d'euros. D'aquesta manera, com ha indicat la companyia, es continua formalitzant el seu compromís de continuar apostant pel desenvolupament del sector primari i la indústria, amb relacions basades en pràctiques comercials justes en tota la cadena; i innovant conjuntament per a contribuir a l'economia productiva.


Comentaris

envia el comentari