Vista del nou model de botigues Mercadona

Les novetats de Mercadona que triomfaran per 0,80€

Les noves xocolates de Mercadona prometen ser tot un èxit

Amants de la xocolata, esteu de sort: aquestes novetats de Mercadona són per a vosaltres. La companyia valenciana continua oferint nous productes als seus consumidors, que els acullen amb els braços oberts.

El supermercat ens sorprèn, gairebé diàriament, amb noves incorporacions que conquisten tant el nostre paladar com la nostra butxaca. I és que Mercadona destaca pels seus productes deliciosos a baix cost.

Mai és un mal moment per menjar un tros de xocolata i, ara que s'acosta el fred, ens ve de gust encara més. S'ha acabat preocupar-se per guardar les tauletes a la nevera perquè es fonen, ara gaudirem 100% el seu sabor.

Tant si ets amant d'aquest dolç tan popular, com si coneixes algú que li encanta, aquestes noves xocolates de Mercadona t'interessen.

La xocolata d'Hacendado que promet arrasar

La companyia de supermercats ha innovat en les seves rajoles de xocolata. Si bé és cert que ja tenia un ampli nombre de varietats, ha incorporat aquestes per satisfer els clients.

Una de les xocolates noves és el Fussion, que està inspirat en els bombons Delizze de Mercadona. Aquesta xocolata destaca pel seu farcit de cacau, neula i petits trossos d'avellana. Sens dubte, menjar-lo és tota una deliciosa experiència.

Aquesta xocolata està disponible a tota la cadena des de mitjans d'any, i el Proveïdor Sanchis Mira és l'encarregat d'elaborar-lo a Xixona, a Alacant. El preu d'aquest producte és de 0,80€.

D'altra banda, Mercadona també ofereix la xocolata Cremosa. Aquesta té llet i una textura molt suau. Aquest producte també té un preu de 0,80€.

El supermercat també ofereix una recepta renovada del popular Classic, que ha augmentat tant la seva cremositat com la intensitat del sabor. Això s'ha aconseguit gràcies a les sessions d'innovació que Mercadona ha realitzat amb els seus clients.

El preu d'aquesta xocolata clàssic és de 0,65€. El Proveïdor La Xocolateria Frey elabora aquestes varietats a les seves instal·lacions situades a Suïssa.

Totes aquestes novetats estan sent molt ben acollides pels consumidors. I, si no us convenç cap d'aquestes opcions, recorda que el supermercat té moltes més.

Una d'elles és la xocolata extrafina negra Hacendado amb trossos de taronja, que és pura delícia. També podem destacar el que té llavors de cacau, el Fussion amb galetes al cacau o la xocolata extrafina amb avellanes.

Només has d'anar al teu Mercadona més proper i triar la teva varietat en funció dels teus gustos. Segur que les xocolates que hi trobaràs t'encantaran! 

Mercadona i els seus baixos preus

La companyia valenciana continua apostant per la seva estratègia SPB (Sempre Preus Baixos) que porta vigent des de 1993. Mercadona explica que, des d'un inici, van observar i van constatar «que els productes que més es venien eren els que tenien una qualitat total al millor preu».

Segons afirma el supermercat valencià, durant aquests anys «no ha deixat d'apostar per la qualitat». Això, segons explica, és un dels reptes als quals s'enfronta la companyia en el seu dia a dia. El seu objectiu és oferir als consumidors «productes, un a un, diferencials».

Mercadona també afirma que tot això s'aconsegueix «a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític». L'objectiu clar és garantir productes de màxima qualitat amb el menor impacte.

Així, segons afirma la cadena, s'ajuda a «millorar la qualitat de vida de les persones d'aquest planeta i de les generacions futures».

Sens dubte, sembla que Mercadona s'ha proposat conquerir de nou als seus clients més dolços. I tu, has tastat ja alguna d'aquestes xocolates?