Fotografia de l'entrada d'una botiga Primark

Les novetats de Primark per decorar la casa gastant molt poc

A més de decoratius, aquests articles són útils i econòmics

Primark no només és una botiga on podem trobar moda o complements de moda, sinó que també té productes ideals per decorar la nostra llar. Amb l'arribada dels dies de fred, ens acomiadem dels articles decoratius que ens recorden a l'estiu: diem adéu a l'estil bohemi i informal. Ara, toca donar-li la benvinguda als elements decoratius amb colors càlids, que ens facin sentir la calor de la nostra llar. Per això, hem decidit mostrar-vos algunes de les novetats de Primark, perquè pugueu decorar la vostra casa amb estil sense la necessitat de gastar una gran quantitat de diners.

Les mantes més càlides

Com ja sabeu, ens encanta que els objectes, a més de decorar, siguin útils. Per això, un dels articles que més ens ha cridat l'atenció són les mantes de Primark que, a més de calentes i suaus, són precioses i ideals per decorar el saló o el dormitori. Podem trobar aquestes mantes en diferents colors, tots molt adequats per als mesos de tardor i hivern: verd fosc, rosa suau i vermell vi. Tenen un preu de 16 euros a Primark. La multinacional també ha incorporat una manta per al llit de vellut rosa que té un preu de 12 euros. Tria la que més s'adapti al teu dormitori.

Fotografia dels articles de Primark, octubre de 2020
Les mantes i els coixins de Primark són còmodes i bonics | Primark

Coixins còmodes i bonics

Com no podia ser d'altra manera, Primark també ha inclòs nous models de coixins, que són ideals per als mesos de tardor i hivern, i li donaran al nostre dormitori, o saló, un toc més elegant i acollidor. La multinacional irlandesa ha posat a la venda un coixí de pèl sintètic de conill de 45 x 45 centímetres en color blau o negre per 8 euros, i també ven 'packs' de 2 en colors gris i blanc per 10 euros.

Les fragàncies perfectes

A més de mantes, Primark també ha incorporat unes espelmes que fan una olor increïble i també decoren la llar. Entre elles destaquem la 'Velvet Rose' i la 'Midnight Oud'. Aquestes espelmes tenen un preu de 7 euros, i faran que la teva casa faci una olor espectacular. D'altra banda, junt amb les espelmes pots comprar el canelobre de vidre, que és ideal per donar-li a la teva llar un toc misteriós (però elegant). Aquest canelobre té un preu de 5 euros.

Fotografia de l'article de Primark, octubre de 2020
Aquests articles faran que la teva llar tingui una aroma especial | Primark

Altres articles per decorar

A part de mantes, coixins i espelmes, Primark també ha incorporat un altre tipus d'articles perquè puguis decorar la teva llar. Entre els que més ens han agradat hem trobat una preciosa safata gran de mirall amb la vora platejada (costa 7 euros), un joier per guardar els teus béns més preuats (costa 7 euros) i un gerro amb flors sintètiques que és ideal per a decorar la teva taula (costa 12 euros).

Si t'ha agradat alguna d'aquestes novetats de Primark, no dubtis a comprovar, a través de la pàgina web, si està disponible a la botiga més propera, ja que no es poden fer compres en línia. Molta sort!

Fotografia dels productes de Primark, octubre de 2020
Articles ideals per decorar i també molt útils per al teu dia a dia | Primark